Support » Plugin: Youtube Channel Gallery » [Plugin: Youtube Channel Gallery] Thumbnails wouldn't play at the top

  • Resolved Victoria

    (@hyky314)


    Dear PoseLab,
    First of all, I like to thank you for developmenting such GREAT plugin and sharing it.
    I hereby ask you one question about a problem that I have with this plugin.
    The top video shows and plays fine, but when I click thumbnails, nothing happens..
    the thumbnails get highlighted when mouse over though.

    It’s not my computer or browser’s problem because I can see you Demo plays and works fine. Also, not Youtube’s user ID problem either since yours and mine both are not working, and tested with others too…still same.
    so, I was suspicious about it’s server, so I’ve tested on different server.
    Here are two urls I can show you the problem,
    Didn’t modify any files.
    The wordpress version is 3.4.1 for both, and this plugin’s version is 1.4.5, both are latest version.
    http://96.0.125.181/en/
    http://www.function2.com/wp/test-2/
    I would very very appreciate if you can help.
    Thank you and best regards.
    Vic

    http://wordpress.org/extend/plugins/youtube-channel-gallery/

Viewing 8 replies - 16 through 23 (of 23 total)
  • Plugin Author PoseLab

    (@javitxu123)

    Hi

    I’ve posted a new plugin update, version 1.4.6. Does anyone still have problems clicking on the thumbnails with this version? Could you try removing from the file youtube-channel-gallery.php at line 224 the following? &origin=<?php echo home_url(); ?>

    Thanks

    Plugin Author PoseLab

    (@javitxu123)

    Hi

    I’ve posted a new plugin update, version 1.4.7. Removed parameter ‘origin’ from Youtube Player iframe to solve the issue that some users have to click the thumbnails.

    Celeste, thanks for giving me access to your WordPress administration to solve this issue.

    That works for me. Thanks!

    PoseLab, I have found it out. The problem is another plugin (Dynamic Content Gallery).

    When I am on the home page, it doesn’t work because the home page has a photo gallery. When I navigate to internal pages, it works, because these pages don’t have photo gallery.

    Well, then I can’t use it in the home page :\

    Anyway, thank you!

    Plugin Author PoseLab

    (@javitxu123)

    I will mark this topic as resolved

    Thanks PoseLab!!! Works GREAT!!!

    PoseLab, I installed the version 1.5.4 and the top video was working fine but nothing happened when i clicked on the thumbnails. So i went through these threads to find a solution and found the link for 1.5.2 version and installed to check if this version was working. But now when i click on a thumbnail it opens up in a new tab in youtube like what lammel experienced. I’m using WordPress 3.2.1. with the theme ‘Avenue’ and currently on maintenance mode.

    Plugin Author PoseLab

    (@javitxu123)

    Hi AselaEarthling

    The 1.5.2 version was never released and I should delete because it is full of bugs. Install the latest version and send me a link to the page where the plugin is running.

Viewing 8 replies - 16 through 23 (of 23 total)
  • The topic ‘[Plugin: Youtube Channel Gallery] Thumbnails wouldn't play at the top’ is closed to new replies.