WordPress.org

Forums

Youtube Channel Gallery
[resolved] Thumbnails wouldn't play at the top (24 posts)

  1. Victoria
    Member
    Posted 2 years ago #

    Dear PoseLab,
    First of all, I like to thank you for developmenting such GREAT plugin and sharing it.
    I hereby ask you one question about a problem that I have with this plugin.
    The top video shows and plays fine, but when I click thumbnails, nothing happens..
    the thumbnails get highlighted when mouse over though.

    It's not my computer or browser's problem because I can see you Demo plays and works fine. Also, not Youtube's user ID problem either since yours and mine both are not working, and tested with others too...still same.
    so, I was suspicious about it's server, so I've tested on different server.
    Here are two urls I can show you the problem,
    Didn't modify any files.
    The wordpress version is 3.4.1 for both, and this plugin's version is 1.4.5, both are latest version.
    http://96.0.125.181/en/
    http://www.function2.com/wp/test-2/
    I would very very appreciate if you can help.
    Thank you and best regards.
    Vic

    http://wordpress.org/extend/plugins/youtube-channel-gallery/

  2. PoseLab
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Victoria

    It is fixed in version 1.4.5

    A greeting

  3. W Barros
    Member
    Posted 2 years ago #


  4. W Barros
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello Friend,
    I downloaded both on your site, as here wordpress.org the latest version 1.4.5 of the plugin with wordpress 3.4.1 and the thumbnails will not open at the top.

    Could you help me?

    Thank you.

  5. PoseLab
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi
    could you send ne a url to see your problem?

  6. W Barros
    Member
    Posted 2 years ago #

    Please see the url: http://www.sintracomos.org.br/site2/

    Thanks.

  7. naifamoodi
    Member
    Posted 2 years ago #

    A very nice plugin but even I am experiencing the same problem. Nothing happens when the thumbnails are clicked. The error I get is:

    Error: TypeError: ytcplayer[iframeid].loadVideoById is not a function
    Source /wp-content/plugins/youtube-channel-gallery/scripts.js?ver=3.4.1
    Line: 6

  8. nadiahkimie
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes, love the plugin too. Very easy to use. Unfortunately I am having the same problem as mentioned above. Please see the url: http://suharajewelart.com/v1/videos/

    Thank you for the help!

  9. GoInverted
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm having the exact same problem (looks great but the thumbnails will not play) and would love to use this plugin but cannot until the bug is fixed. I'm trying to use it on http://www.goinverted.com (homepage). Any assistance would be greatly appreciated as it really looks like a nice plugin!

    Looking forward to any help you might be able to give - thanks in advance!

  10. fciotola
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi to all i love too this plugin but, i have the same problem Nothing happens when the thumbnails are clicked,

    this is the error report with chrome console:
    Uncaught TypeError: Object #<W> has no method 'loadVideoById' scripts.js:6
    ytcplayVideo scripts.js:6
    (anonymous function)

    we area waiting for help! thansk in advance

  11. fciotola
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ok i have notice that problem in only in the new version 1.4.5 where in the script.js on line 6, i have now try to upload the old version and all go right, i hope you like my help.

  12. PoseLab
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hello

    I am preparing a new version of the plugin and I would like to solve the problem that some users have when they click on the thumbnails and the player does not play the video.

    I think the problem is that the Youtube iframe API does not work correctly on all servers when using the origin parameter, but I'm not sure because I have no this problem.

    If you want to try this new version and help me solve this problem you must download the plugin from http://downloads.wordpress.org/plugin/youtube-channel-gallery.1.5.2.zip install the plugin and turn off "Extra security (Uncheck if it does not work properly)" in the widget.

    I will wait your feedback.

    1.5.2 changelog
    / / check valid user name
    / / correct position bug in shortcode
    / / correct css hover thumbnails
    / / added new fields to check other options Youtube player
    / / Added video url link on thumbnails to Improve syntax, accessibility and SEO
    / / Redesign of widget interface for managing so many fields
    / / Control of height improved player
    / / improved error handling in javascript. Now, if the API fails it uses the link to Youtube
    / / added field to customize the text link to youtube

    Thanks in advance

  13. lammel
    Member
    Posted 2 years ago #

    It worked here!

    Now, when I click the thumbnail, it opens a new tab and shows the video in YouTube.

    Thank you, PoseLab

  14. PoseLab
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hello Lammel

    If you you click on the thumbnail and it opens a new window showing the video in Youtube, this is because the above player was unable to play the video that corresponds with the thumbnail. This is the behavior that I have programmed when the player fails.

    Could you send me a URL?

    thanks

  15. fergsta1
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have installed 1.5.2 but the shortcode now asks for a valid user. The user/channel I was using previously worked with the old version.

    [Youtube_Channel_Gallery user="abcfootballschool" link="1" videowidth="640px" theme="dark"]

  16. PoseLab
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi fergsta1

    That shortcode is working properly in my development environment. Could you check if you have entered the shortcode in the same way that you have put in this comment?

    Thanks

  17. PoseLab
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi

    I've posted a new plugin update, version 1.4.6. Does anyone still have problems clicking on the thumbnails with this version? Could you try removing from the file youtube-channel-gallery.php at line 224 the following? &origin=<?php echo home_url(); ?>

    Thanks

  18. PoseLab
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi

    I've posted a new plugin update, version 1.4.7. Removed parameter 'origin' from Youtube Player iframe to solve the issue that some users have to click the thumbnails.

    Celeste, thanks for giving me access to your WordPress administration to solve this issue.

  19. fergsta1
    Member
    Posted 2 years ago #

    That works for me. Thanks!

  20. lammel
    Member
    Posted 2 years ago #

    PoseLab, I have found it out. The problem is another plugin (Dynamic Content Gallery).

    When I am on the home page, it doesn't work because the home page has a photo gallery. When I navigate to internal pages, it works, because these pages don't have photo gallery.

    Well, then I can't use it in the home page :\

    Anyway, thank you!

  21. PoseLab
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I will mark this topic as resolved

  22. Victoria
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks PoseLab!!! Works GREAT!!!

  23. AselaEarthling
    Member
    Posted 2 years ago #

    PoseLab, I installed the version 1.5.4 and the top video was working fine but nothing happened when i clicked on the thumbnails. So i went through these threads to find a solution and found the link for 1.5.2 version and installed to check if this version was working. But now when i click on a thumbnail it opens up in a new tab in youtube like what lammel experienced. I'm using WordPress 3.2.1. with the theme 'Avenue' and currently on maintenance mode.

  24. PoseLab
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi AselaEarthling

    The 1.5.2 version was never released and I should delete because it is full of bugs. Install the latest version and send me a link to the page where the plugin is running.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.