WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: YouTube Channel] Causes a Script Error in IE?

[Plugin: YouTube Channel] Causes a Script Error in IE?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Aleksandar Urošević
    Participant

    @urkekg

    No IE here. Can U please give some more info about that error?

    richardjay
    Member

    @richardjay

    Yes I have the same problem:

    “An error has occured in the script on this page

    Line 1

    Char 1

    Error Acces is denied”

    and then the URL of whatever video has been loaded by YouTube Channel.

    It asks if I want to continue to run the script but even if I say No, the same error pops up again and infact the only way out is to kill IE via Task Manager.

    Running IE9.

    Plugin Author Aleksandar Urošević
    Participant

    @urkekg

    What What to show option in YTC is selected?

    I encountered this problem, too — with Windows 7 and IE 9. YTC was set to show iframe (HTML5 player).

    millerwhiteindy
    Member

    @millerwhiteindy

    I am having the exact same issue as stated above. However, in my case, it’s only in IE8 or lower, and it’s only when the option to show a playlist instead of a channel is checked. With the same settings, it displays correctly in IE9 with no errors.

    Unfortunately, the client only uses IE8, so I really need to get it resolved, quickly. Otherwise it’s a wonderful plugin.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Plugin: YouTube Channel] Causes a Script Error in IE?’ is closed to new replies.