WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Yet Another Related Posts Plugin (YARPP) » [Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Not working, version 3.4.1 and custom template

[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Not working, version 3.4.1 and custom template

  • After i updated plugin half hour ago, it’s stoped showing related posts. I”m using custom template and WordPress 3.3. Also, i cant see related posts even on edit page in that metabox, and after i make some changes and update post.

    If you want, i can include my custom tempplate in my next message.

    Also, i found another bug with your custom test template for random (yarpp-template-random.php). You’re using just <?php query ?> instead of <? WP_Query ?> and that shows up an error when no related posts are found out.

    http://wordpress.org/extend/plugins/yet-another-related-posts-plugin/

Viewing 15 replies - 16 through 30 (of 43 total)
  • I am also have problem. I couldn’t find the related post it’s displaying me “No Related Post.” When other users publishes their own article it shows them the related post but for me it’s doesn’t show the related post the user who updated the plugin using their own account will not let them show the related post i don’t know why it’s difference from the YARPP 3.4.2 and 3.3.3 as in the older version of the plugin seem working fine with the custom template. And is there any possibly way get fixed this issue or downgrade back to older version?

    The Articles which is published by me only it doesn’t show the related posts. When i used to publish the article from another account it seem working but for some articles aren’t showing the related post… @mitcho Please let me know how would i resolve this?

    @timcook, also installed YARPP Experiments (with YARPP 3.4.2). After DEACTIVATING DBCache, I finally cleared and rebuilt the cache (couldn’t find the “sort” option though).

    @mitcho, related posts now show up if I do NOT use custom template. Otherwise, it takes _forever_ to load the page…

    try installing YARP Experiments plugin – it gives you more features on YARP. I cleared the cache but didn’t press the re-build.

    try installing YARP Experiments plugin – it gives you more features on YARP. I cleared the cache but didn’t press the re-build.

    Already installed it and could clear (and rebuild) the cache after deactivating DBCache (didn’t know there were incompatibilities).

    Now my related posts now show up if I do NOT use custom template. Otherwise, it takes _forever_ to load the page…

    3.4.2 not work again. I not use custom template. “Not related Post”

    I don’t understand: I deactivated DB Cache Reloaded, used YARPP Experimental, cleared the cache and rebuilt it, and YARPP 3.4.2 still doesn’t work with my custom template (that worked fine on YARPP 3.3.3)…

    What were the changes to template rules? What should I change? Is there a tutorial to this new version templates?

    Thanks for 3.4.2 — after upgrading and flushing the cache, it looks like it’s working again. (Just in case it matters, my database prefix isn’t wp_ so perhaps that was the problem in my case.) Good work!

    AHA! FOUND IT!

    My old template (based on John Godley’s Related Thumbnails) showed related entries with this loop:

    <?php if ($related_query->have_posts()):?>
    <ol>
    <?php while ($related_query->have_posts()) : $related_query->the_post(); ?>
    [...]

    while mitcho’s thumbnail template uses:

    <?php if (have_posts()):?>
    <ol>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    [...]

    When I removed the $related_query reference it worked!

    Now the interesting questions: why did it work before? what has changed?

    Another question: is my impression or the maximum number of related posts is limited to 5? If I set it to 4, it shows only four items. But any number greater than five shows only five related posts (no matter if using custom templates or not)…

    José: huh, have_posts() and $related_query->have_posts() should be the same in this context, but are you saying that (a) $related_query->have_posts() doesn’t work or (b) $related_query->have_posts() works but is slow?

    The maximum is not five… it is arbitrary. But if you want to really display more related posts, you should also lower the “match threshold,” which is in the “relatedness” settings. If you don’t see that box, you can get to it from the “screen options.”

    Fixed, working for me after last update. If anyone wants to see, this is my code (i also changed query to standard wp, like Jose pointed out before)

    http://pastebin.com/QR9WFF5L

    Hi Michael,

    I can’t seem to change my custom template. Was working before the most recent update.
    No I just have “No Related Photos”
    Really annoying as I really loved your plugin.
    I’ve download “experimental” but no change.
    Hope you can help

    Cheers
    Andrew

    After updating the plugin related posts is not displayed… Why is that? One of the posts http://www.samtulana.ru/7lay2jb8e777f5tm/

    Thank you…

    Hi mitcho!

    I used 3.4.1.
    Now I downloaded 3.4.2b1 and it seems to be fixed.
    (the latest seem to have no related posts, but it’s OK.)

    What annoying me is this:

    My plugin Literally WordPress has price list with custom post type “subscription”.
    Here is example.

    高橋文樹.comへようこそ

    This price list is generaget like this.


    $prices = $wpdb->get_results($sql);
    foreach($prices as $price){
    //Make Table
    echo '<td>'.apply_filter('the_content', $price->post_content).'</td>';
    }

    This output results as another post’s contents.
    This never happened in WP 3.2.

    @mitcho, first, thanks for your assistance! I know these requests (especially after 3.4) can be overwhelming! Great job!

    About the maximum, I know it will sound weird but this morning it seems to be working fine. Is it possible that, although I did not flush it before going to bed, during the night the cache was updated?

    About the $related_query-> references, YARPP did not work without removing all $related_query-> references (it took forever and tried to show the same related post entry infinite times). Should I leave it without the references?

Viewing 15 replies - 16 through 30 (of 43 total)
  • The topic ‘[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Not working, version 3.4.1 and custom template’ is closed to new replies.
Skip to toolbar