WordPress.org

Forums

[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] "No related posts." in v3.0.6 & v3.07 (6 posts)

  1. stevenmilstein
    Member
    Posted 6 years ago #

    Looking forward to getting the plugin to work!

    Here's my clean environment:
    - WordPress: 2.7.1
    - Theme: LightWord
    - MySQL: 5.0.67, charset: UTF-8 Unicode (utf8)
    - url: http://stevenmilstein.com
    - YARR: Initially tried with v3.0.6 & then v3.0.7 beta
    - Match threshold: 0
    - everything else is set to default values (No excerpts)
    - Both wp_yarpp tables are populated with scores greater than zero

    Problem:
    - I only see "No related posts." in individual posts. (Same for widget)

    Do you have any suggestions on how I can proceed?

  2. Are you getting messages in the YARPP options page saying there is a database problem? What does it say if you click on the "cache status" button at the bottom?

  3. steven.milstein
    Member
    Posted 6 years ago #

    Related posts cache status: "Your related posts cache is 0% complete.". This is surprising since I have built the cache & the system responded with a "The SQL queries took ...." and I have not made any changes since.

    I just built the cache again & the system responded with "The SQL queries took 3.3 seconds.". On previous occasions, it has timed-out, however, after retrying the build took just over a minute.

    In any case, there are still no related posts. You can look at http://stevenmilstein.com/2009/03/19/lessons-learned-from-social-content-20-circle-of-life-part-2/ and http://stevenmilstein.com/2009/04/17/lessons-learned-from-social-content-20-circle-of-life-part-3/ as examples. Both have content with links to other posts. Oddly enough, the Part 3 does have a Related Post - "About".

    Thanks for all your efforts & timely reply. Please let me know if you need any more info.

  4. vinis_jp
    Member
    Posted 6 years ago #

    Check if the table 'wp_post' is using MyISAM storage engine.

    If not... desactivate plugin, then:
    ALTER TABLE wp_post ENGINE = MyISAM;
    activate plugin and rebuild the cache.

  5. steven.milstein
    Member
    Posted 6 years ago #

    Yes, "wp_post", as well as, all the other tables are MyISAM.

    Thanks for trying!

  6. fini
    Member
    Posted 6 years ago #

    I'm having a similar problem, having tried the same things. For me, it will show related posts, but never related pages - and on pages will never show anything (yes I have the link option clicked before you ask). This is with about 300 pages and 50 posts all of which are highly interrelated using the same terms etc throughout.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic