WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » XVE Various Embed » [Plugin: XVE Various Embed] Not self describing & no access to settings

[Plugin: XVE Various Embed] Not self describing & no access to settings

  • Hi there, I have no idea what code to put on my site to reference a youtube video and when I click on settings for your plugin, I get access denied for some reason. I am hosting my own version of wordpress, if that makes a difference. I am currently using wordpress version 3.1.2

    I’d be very grateful for any help

    Many thanks
    Maggie x

    http://wordpress.org/extend/plugins/xve-various-embed/

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author SaltwaterC

    @saltwaterc

    Hello,

    Sorry for missing up your post. It didn’t show up at the right time in my feed reader that watches the wordpress.org forums.

    In order to reference a youtube.com video, you simply add the video tag. Example:

    [video]http://www.youtube.com/watch?v=LiiBCmqXTF8[/video]

    It also supports the legacy syntax of my older plug-in:

    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LiiBCmqXTF8[/youtube]

    but this is a deprecated method, available just for backwards compatibility.

    Usually the documentation is available into the admin panel, but for some reason, it doesn’t work for you. I’ll write some backup docs into an external location.

    However, in order to debug the “access denied” issue, I need some more info. Usually, if there’s a PHP error, it should show up somewhere (in a log file if it’s not displayed).

    Regards,
    Stefan

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘[Plugin: XVE Various Embed] Not self describing & no access to settings’ is closed to new replies.
Skip to toolbar