WordPress.org

Forums

WPMU Prefill Post
[resolved] "Insert" not working (12 posts)

  1. Zanes
    Member
    Posted 4 years ago #

    Everything else works as intended, but when I click on "Insert" in my "Add New" post page, nothing happens.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wpmu-prefill-post/

  2. iDo8p
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    Hi,
    Could you give me more information ?
    wich version of wordpress do you use ?
    wich browser do you use ? Internet Explorer, firefox, chrome ?

    thanks,

  3. Zanes
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,

    I'm using wordpress 3.1, on Opera 11.01.
    The only plugin which I thought could interfere was "Fluency Admin" but that was not it.
    I'll try with another browser later today and I'll let you know if it's browser related.

  4. iDo8p
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    I've just try with opera 11.1 and wordpress 3.1 fresh install and it works...
    Are you under windows ?
    Could you list me all your enabled plugin ?

    thanks

  5. Zanes
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yes, I'm using windows.
    I've deactivated all my plugins except yours, didn't work.
    I've deactivated yours (with the others still deactivated) then reactivated it, still doesn't work.

    It looks like the problem is not plugin-related.
    I'm using php 5.2.x so.. the problem may come from somewhere else :/

  6. iDo8p
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    Does the selectbox is populated ?
    Do you have same problem with firefox ?
    Maybe it's a javascript issue. Can you try with firefox and firebug activated ?

  7. Zanes
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yea, it is correctly populated.

    getting this error when I click on Insert :

    tinyMCE.get("content") is undefined
    return document.getElementById("content").value.replace(/<[^>]+>/g,'').replace(/\s/g,'').length>0;
  8. iDo8p
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    Thanks,
    Very strange. Does tinyMCE is loaded ?

    Can you try to replace the line 265 in wpmu-prefill-post.php ?
    Replace this :`
    if(window.tinyMCE)

    By :

    if(window.tinyMCE && tinyMCE.get('content'))
    `

    Is it better ?

  9. iDo8p
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    Replace this :if(window.tinyMCE)
    By : if(window.tinyMCE && tinyMCE.get('content'))

  10. Zanes
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yea, works fine now. Thanks!

    While I was testing, I noticed that even if I specify an excerpt in the template, it is never inserted when I click on "Insert" (the title and content are properly inserted though).

    I never use excerpt so I don't mind this problem, but I thought I'd let you know anyway.

  11. iDo8p
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    Thanks to you :)
    I have updated the plugin with the fix (excerpt should also work now)

  12. Zanes
    Member
    Posted 4 years ago #

    Everything works ;)

    Thank you very much for your time and devotion !

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WPMU Prefill Post
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic