Support » Plugin: WPGPlus » [Plugin: WPGPlus] Plugin not posting to G

  • Hi John,

    Using .7 ver and 3.3.2 WP. Checked to make sure name/password correct. I cannot get new WordPress posts to show up in my G+ profile.

    I’m wondering if there are any reported conflicts with other plug-ins? I use Network Publisher to syndicate FB, Twitter, LinkedIn.

    Any ideas on how to get this working?

    Thanks
    Mike

    http://wordpress.org/extend/plugins/wpgplus/

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Not working for me either.

    Brad,

    I’ve been just +1 my own posts and that seems to update it.

    I got an ad on odesk to try to find a programmer to set this up, but no replies yet. seems like it should be pretty easy.

    Mike

    Plugin Author John Eckman

    (@johneckman)

    Mike and Brad – sorry to hear the plugin’s not working for you.

    Don’t know of any conflict with other plugins, but you can easily turn off other plugins temporarily to test that and let me know – I don’t use Network Publisher to know if it is a conflict.

    A few questions:

    1. Do you have “2 Factor Authentication” turned on, in your settings for your google account? If you do, WPGPlus will fail

    2. Have you looked at the debug.txt that WPGPlus produces in the wpgplus folder?

    (If you’re using .7 rather than .71 be careful about posting your debug file as it will contain your username and password.)

    Not working with me. I’m using WordPress 3.0 and latest WPGPlus. But it doesn’t posting to my google+

    I just noticed that this pluggin stopped posting to my google+ in Nov. Please help.

    Site: http://www.HairandMakeupBlog.com
    https://plus.google.com/u/0/117465391403862802196/posts

    I’ve just install this plugin on my site: http://tinmoidoday.com

    But WPGPlus ‘s not working. My website ‘s using WP 3.5.1 and the latest WPGplus. I published my article but WPGPlus doesn’t post anything to my G+. I didn’t use any same funtion plugin esle.

    Hi,

    Another failure report I fear 🙁 Anyhow, here is the content of the debug file:

    2013-03-26 12:26:05 : publish_to_gplus running, included wpgplus.php
    2013-03-26 12:26:05 : publish_to_gplus running, postID is 339
    2013-03-26 12:26:05 : wgplus_safe_post_google running, post_id is 339
    2013-03-26 12:26:05 : just requested the login info
    
    Buffer is
    WP_Error Object
    (
        [errors] => Array
            (
                [http_request_failed] => Array
                    (
                        [0] => Too many redirects.
                    )
    
            )
    
        [error_data] => Array
            (
            )
    
    )
    
    Writing cookies from login get

    The phrase “Too many redirects” appears in an wordpress error window after publishing a new article with posting to g+ enabled.

    Using wordpress 3.5.1 here and WPGPlus 0.8.4. Hope you can make sense of the output! I confess that I kind of hate PHP 😉

    regares,
    thesix

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Plugin: WPGPlus] Plugin not posting to G’ is closed to new replies.