WP User Frontend
WYSIWYG editor not working (5 posts)

  1. codegene
    Posted 3 years ago #

    I am able to post from the front end but the editor is not working properly. If i upload an image, it does not show the image, instead it show's it's html code. The visual button does not work , so only html code is shown.
    Here is my image of the editor which shows on the front end post page :

    It is different from the one which is shown in your screenshot : http://s.wordpress.org/extend/plugins/wp-user-frontend/screenshot-3.png?r=552202

    Any soultion for this ? Thanks in advance


  2. Turismo in
    Posted 2 years ago #

    Sorry but where is WYSIWYG editor? I've the last version of wp user fronted and i don't see this feature...

    How to add it?

  3. gpspake
    Posted 2 years ago #

    The settings to enable the wysiwyg editor are in the plugin settings in the WP dashboard. They are under the "Frontend Posting" tab under "Content editor type."

  4. benteil
    Posted 2 years ago #

    Hello everybody.

    I've exactly the same bug.
    Whatever the configuration i set in the WP Dashboard, i've exactly the same bug than codegene.

    If i choose plain text, I've really a plain text area, but in the 2 other case, bugs appears.

    What is the point of view of plugin developper ?
    FYI, this plugin used to work properly at the beggining.

    Thanks a lot

  5. professor99
    Posted 2 years ago #

    This is a known problem with WordPress 3.5.1. Discussion and fixes here. Fixed in latest development version.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP User Frontend
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic