Support » Plugin: WP User Frontend » [Plugin: WP User Frontend] Dropdowns do not show options in the settings page

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author Tareq Hasan

    (@tareq1988)

    For just testing if it’s working on multi site, I’ve just installed a multisite and installed the plugin. The page dropdowns is working fine there.

    timmy06

    (@timmy06)

    Hello, Tareq. Do you have any suggestions for getting the drop down working? I’m using the default theme.

    Thanks!

    Plugin Author Tareq Hasan

    (@tareq1988)

    I am not sure, I can’t guess whats going wrong over there.

    creaturis

    (@creaturis)

    I have the same problem in multisite. Installed latest version of wordpress multipress and only one plugin wp user frontend. and i get the same result as timmy06.

    Plugin Author Tareq Hasan

    (@tareq1988)

    Remove/delete the plugin and install it from here again and let me know.

    creaturis

    (@creaturis)

    the edit page dropdown works now but the dropdown with “show post type” & “default post category” is not for me. did the same reinstalled completely and only used your plugin in wordpress MU.

    thanks for fixing this btw.

    timmy06

    (@timmy06)

    Hello Tareq. Thanks for taking time helping us out. We finally got the plugin working and hopefully this may help you too, Creaturis– do not network activate plugin in the main site but activate it for each separate child site. Let me know how it goes.

    creaturis

    (@creaturis)

    thanks timmy i’ll do that. it worked for me

    Hi there

    i installed the plugi in network(multisite) every thing working fine but the featured image option is not shown could u help me

    Thanks

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Plugin: WP User Frontend] Dropdowns do not show options in the settings page’ is closed to new replies.