WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: WP Super FAQ] Broken

[Resolved] [Plugin: WP Super FAQ] Broken

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author Ryan

    @rfrankel

    Do you have a link to your site? Also, what version of WP are you using? I will debug this immediately.

    Plugin Author Ryan

    @rfrankel

    Please try version 0.2 and see if this fixes the problem. http://wordpress.org/extend/plugins/wp-super-faq/changelog/

    Thanks, it does fix the broken issue, but it is still not working – see http://bit.ly/u7PGu3 that is the correct url, seems like it isn’t liking the subdir “wp_super_faq” which I don’t like either..c an that be changed somewhere?

    Plugin Author Ryan

    @rfrankel

    Within the plugin directory you can change the name of the plugin file without issue I believe. I am not sure about the link you sent because I get a 404 error when I try to follow it. Are you getting an error about the ‘wp_super_faq’ directory somewhere? The name of the directory is actually set by the WordPress repo system itself so I don’t believe that is an issue. What version of WordPress are you using?

    I’ll do my best to get this working for you. There is no reason it shouldn’t be.

    Plugin Author Ryan

    @rfrankel

    Just to make sure…

    1. You can install and activate the plugin without issue?

    2. You can add new questions using the FAQ tab in Admin?

    3. You have created a new ‘Page’ called FAQ or something?

    4. You have added the shortcode [wp_super_faq] to that page?

    5. You added that page to your menu or a way to navigate to it?

    Yup exactly.. it’s getting a 404.. but that url is correct for the faq post. I’m using the latest version of wordpress. I’m using another faq plugin right now on the site so I’m not too worried about it, but if other people are having issues then it’s something that should be looked at.

    Nevermind I had a typo on the shortcode, it seems work good now! Thanks for the fix!

    Oh one thing I did see on the plugin listing the link “Visit plugin site” goes to a heatmap url, not the faq url

    Plugin Author Ryan

    @rfrankel

    abda,
    I haven’t had a chance to get a site up yet for the FAQ plugin =). I am working on that now. I figured people could leave a comment on the heatmap page for a day or so but you are quick.

    I am glad you got it fixed, I was starting to get worried I really screwed something up. Hopefully it works better then a zero rating. If you have any other issues let me know.

    Definitely. I updated my rating to 5 stars. Thanks for the quick reply!

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: WP Super FAQ] Broken’ is closed to new replies.