Support » Plugin: WP Subdomains » [Plugin: WP Subdomains] Trying to install on WordPress 3.01. Not working…

  • Resolved Mike McKoy

    (@mykkal)


    Please help… Can’t seem to get the plugin to work with my wordpress site on http://Incrowdusa.net. I just installed the site from scratch and that was the first plugin I added.

    It seems to try to point to the subdomain but everything errors out. I have a few questions becuase i’m not sure of the next step to take.

    Last night when I installed it… things seemed to work fine. I created my first category, Atlanta: and saw the redirection working. http://atlanta.incrowdusa.net worked awesomely.

    Now this morning I notice that the subdomain atlanta and all posts under it are not resolving.

    Do new subdomains take time to propogate? Do I need to create a true DNS entry first before making the category a subdomain?

    PLEASE HELP! THIS PLUGIN IS THE KEYSTONE FOR MY SITE 🙁
    Is there a new version for 3.01?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Figured it out. We do have to create a subdomain manually and it MUST be pointed to the root of the blog. From there wait for it to propagate.

    Mykkal – There are several people complaining about this pluging with the latest WP version. Did you get it up and running in the end?
    Thanks,
    Tim

    Any suggestions to make this plugin work with 3.0.1? It is definitely not working.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Plugin: WP Subdomains] Trying to install on WordPress 3.01. Not working…’ is closed to new replies.