WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: WP-SimpleViewer] wp-sv stopt working after upgrade to wp3.3.2

[Plugin: WP-SimpleViewer] wp-sv stopt working after upgrade to wp3.3.2

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Steven
    Member

    @steven-speirs

    I have installed WordPress 3.3.2 and have successfully created galleries using both WP-SimpleViewer v1.5.4 and WP-SimpleViewer v2.3.0 (both of which are available from this page) so the plugins are compatible with WordPress 3.3.2.

    Do you have any other plugins installed and activated that may be conflicting with WP-SimpleViewer? If so, try temporarily deactivating them all to see if your WP-SimpleViewer galleries display OK. If they do display OK, then activate your other plugins one by one (checking your galleries after each activation) to find the one which is causing the conflict.

    If you continue to experience difficulties, please post the URL to your web page so that I can take a look. Thank you.

    kletskater
    Member

    @kletskater

    deactivated them al and one by one activated them.
    Use Google Libraries is the plugin that make SV not work.
    Thanks Steven for you quick respance as always

    Steven
    Member

    @steven-speirs

    Thank you for reporting back. I am glad you have found the cause of your problem.
    However, I have been able to successfully create and view galleries using WP-SimpleViewer v1.5.4 and WP-SimpleViewer v2.3.0 with Use Google Libraries v1.5 activated.
    Perhaps updating Use Google Libraries (which was updated to v1.5 on 2012-6-13) may solve your problem.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Plugin: WP-SimpleViewer] wp-sv stopt working after upgrade to wp3.3.2’ is closed to new replies.