WordPress.org

Forums

WP Publication Archive
[resolved] 2.3 breaks blog post styling (6 posts)

  1. wolf99
    Member
    Posted 3 years ago #

    Activation of 2.3 breaks <!--more--> and <p></p> in blog posts 2.2 did not.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-publication-archive/

  2. Eric Mann
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    I'll take a look at that. Thanks for the support.

    In the mean time, what other plugins are you running?

  3. wolf99
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Eric

    apologies for the long delay in replying; the other plugins I have activated are: MiniMeta Widget and Widget Logic.

    If I remember correctly I did try deactivating these and trying the archive update again but with no change in the results...

    Many thanks

  4. Eric Mann
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    @wolf99 - You aren't the only one who's reported this issue now, though. It looks like it might be an issue related to the way the plugin works with WordPress 3.2.X, and I'm looking into it.

  5. wolf99
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks Eric its appreciated

  6. Eric Mann
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    It turns out it was an issue with the way the_content was being filtered. But I've narrowed down the issue, and it will be fixed in version 2.3.1 (due out in a few minutes).

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP Publication Archive
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic