WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WP Photo Album Plus » [Resolved] [Plugin: WP Photo Album Plus] Problem with IE and "lanscape" format

[Resolved] [Plugin: WP Photo Album Plus] Problem with IE and "lanscape" format

  • Hi, sorry for the bad english.

    I’m using your nice plugin to display photo albums and I’m facing troubles to display cover photos as well as full size photos in IE (I’m currently using IE8) when they’re in “landscape” format, whereas they seam nice in “portrait” and they all look good using firefox or chrome. I tried to modify the size or align parameters but that did’nt work. I know there are a lot of issues with IE but the exemple site you provide (http://wppa.opajaap.nl/) looks nice in IE.

    My site is : http://www.aquablue-plongee.com/weblog/albums-photos

    Thank for your work anyway.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Is this behaviour new after an upgrade, did you have this problem before or is this a new installation?

    It’s the first time I use it, and I usualy work with firefox so I did’nt notice the problem untill I test the look of my site with different browsers.

    I did some investigation on this but did not find something usefull yet.
    There must be soething wrong with your theme or there may be a conflict with another plugin.
    Please try to de-activate all other plugins and try again, enabling the other plugins one by one as long as it works ok.
    You can also try to switch temporarely to the TwentyTen theme with all your other plugins active to see if it is a theme-related problem. (My testsite is based upon twentyten).

    Will try to do that.

    Thanks for you answers and again good job !

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: WP Photo Album Plus] Problem with IE and "lanscape" format’ is closed to new replies.
Skip to toolbar