WP Photo Album Plus
[resolved] Images Not Showing (5 posts)

  1. theBlueGecko
    Posted 5 years ago #

    I have installed WPPA version 2.4.1, on a WordPress 3.0.1 site. My images no longer display. When I click to an album, I get thumbnails, by when I click on an image, or request a slide show, the image does not appear in the WordPress page, and I get a "Done, but with errors on the Page" message.

    The error message is:

    Line: 301
    Char: 2
    Error: 'document.getElementById(...)' is null or not an object
    Code: 0
    URL: http://www.cisdiveteam.com/?page_id=36&album=2&photo=9&occur=1

    Any clues on what may be causing this? I have gone through my settings, and nothing jumps out at me.



  2. Jacob N. Breetvelt
    Plugin Author

    Posted 5 years ago #

    Do a ctrl-f5 to clear your browser cache.
    The album in the link works as it should.
    No errors seen.

  3. theBlueGecko
    Posted 5 years ago #

    Thank you. Deleting cache on older browsers corrected the issue.

  4. isk
    Posted 4 years ago #

    first thanks for this plugin,
    why after install another plugin (All-In-One Slideshow), albums not show in posts?
    after uninstall "All-In-One Slideshow" plugin, but albums not show yet.

  5. Jacob N. Breetvelt
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    Maybe all-in-one slideshow damaged something. I do not know anything of that plugin, ask them...

    Try de-activating and re-activating wppa+, and try upload or import one photo.

    Best is first put define('WP_DEBUG', true); in wp-config.php, so you might get usefulll errormessages.

    Good luck and tell me what happens and the errormsgs, maybe i can help you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP Photo Album Plus
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic