Support » Plugin: WP Photo Album Plus » [Plugin: WP Photo Album Plus] Images Display as Red X in Manage Photos Page

  • I’ve created two albums with at least 2 images in each. The Manage Photos page lists the images, but the thumbnails appear as red “x”. And the area on the footer where I dragged the widget just shows the clocking symbol, never displays any images. Your plugin appears very easy to use and your instruction are clear, but I am somewhat new to WP. Your help is appreciated.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Jacob N. Breetvelt

    (@opajaap)

    Please make a post with the content:

    This is a test post.
    %%wppa%%
    This is a test post.

    Publish it and supply a link here to the site. Than i can see something.

    Gil

    (@gil-jones)

    I have the same problems. The “Red X” is on the Manage Photos page where you can edit the caption and description. The photos upload and the thumbnails are generated (they show under the slideshow). Just don’t appear on the settings page.

    Plugin Author Jacob N. Breetvelt

    (@opajaap)

    Are they all missing, or onl;y a few?
    What happens when you refresh the page?

    Gil

    (@gil-jones)

    They are all missing, and on two separate albums. A page refresh does not help. And have tried it in both MS Internet Explorer (v8) and Google Chrome.

    Plugin Author Jacob N. Breetvelt

    (@opajaap)

    Do the thumbnails and photos show properly in the front end?

    Are you willing to send me a temporary admin login ( opajaap at opajaap dot nl ) so that i can do more investigation?

    Plugin Author Jacob N. Breetvelt

    (@opajaap)

    check if there is a .htaccess file that denies jpg files

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Plugin: WP Photo Album Plus] Images Display as Red X in Manage Photos Page’ is closed to new replies.