WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: WP Photo Album Plus] Comments on widget don't work

[Resolved] [Plugin: WP Photo Album Plus] Comments on widget don't work

  • After a fresh install of wordpress & the wppa plugin all seems to work fine, hoewever after fidling with some settings of wppa all comments made via the widgets doesn’t work anymore. Resetting the settings off wppa to default doesn’t matter anymore.
    The comment box does show up, but after filling in some text it just returns to the picture. Comments given via the “photo” page and slideshow does still work strangely enough.
    Any idea hoe to proceed to find out what’s wrong? And how to resolve it?

    My site is http://sjomar.idef1x.net

    NB: I am using plugin version 4.7.16

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-photo-album-plus/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Jacob N. Breetvelt
    Participant

    @opajaap

    During investigation on this problem, the site is changing. Does the problem still exist and what did you change?

    Yes sorry for that. I was just playing with some other theme settings, while I saw a comment get through from you.
    I still encounter the same problems though, so I assume you made the comment via the “photo” page/slideshow?

    I’ll stop playing with the site for now 😉
    Thanks for the support.

    Plugin Author Jacob N. Breetvelt
    Participant

    @opajaap

    I think i fixed it, please try it before i release it.
    Patch wppa-functions.php:

    From line 1703 to 1710 it reads:

    if ($album) $returnurl .= 'wppa-album='.$album.'&';
    $cover = wppa_get_get('cover');
    if ($cover) $returnurl .= 'wppa-cover='.$cover.'&';
    $slide = wppa_get_get('slide');
    if ($slide !== false) $returnurl .= 'wppa-slide&';
    $occur = wppa_get_get('occur');
    if ($occur) $returnurl .= 'wppa-occur='.$occur.'&';
    $returnurl .= 'wppa-photo='.$id;

    Change the first line into:

    if ( $album !== false ) $returnurl .= 'wppa-album='.$album.'&';

    i.e. $album => $album !== false
    and add after 1709: if ($occur) $returnurl .= 'wppa-occur='.$occur.'&'; the following 4 lines:

    $lasten = wppa_get_get('lasten');
    if ( $lasten ) $returnurl .= 'wppa-lasten='.$lasten.'&';
    $topten = wppa_get_get('topten');
    if ( $topten ) $returnurl .= 'wppa-topten='.$topten.'&';

    the next line is unchanged: $returnurl .= 'wppa-photo='.$id;

    Wauw that’s quick!
    Proves I was right about changing from Nextgen Gallery to WPPA! 😉

    Anyway it’s indeed working now. Great! Thanks for the quick response and fix.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: WP Photo Album Plus] Comments on widget don't work’ is closed to new replies.