WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WP-PageNavi » [Plugin: WP-PageNavi] WP PageNavi does not show up in Custom Themes in WordPress 3.0.1

[Plugin: WP-PageNavi] WP PageNavi does not show up in Custom Themes in WordPress 3.0.1

  • If you try to use the “WP PageNavi” plugin in WordPress 3.0.1, it does not work. The control cannot be shown on the page for some reason (it looks like a bug in the control when used with WordPress 3.0.1 and custom themes. I’ve added the code, be when the HTML is redered for the page, the PHP tag for the plugin is missing. Please let me know if you have any questions about this.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author scribu

    @scribu

    What does your code look like?

    diegodgogd

    @diegodgogd

    hi, i had the same problem, i just activate the plugin, and don’t works, my wp is 3.0.1 version.

    i had to put some code into the page files??

    diegodgogd

    @diegodgogd

    ok, i found whats wrong, just change the following lines in loop.php or index.php (it changes according your theme)

    <?php next_posts_link('« Previous') ?>
    <?php previous_posts_link('Next »') ?>

    (it’s in the end of file)

    by

    <?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>

    and it suposes to be working now. ;D

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Plugin: WP-PageNavi] WP PageNavi does not show up in Custom Themes in WordPress 3.0.1’ is closed to new replies.
Skip to toolbar