Support » Plugin: WP PageNavi Style » [Plugin: WP PageNavi Style] Plugin clashes with another ? Just started today – site CSS 'broke

  • photoMaldives

    (@photomaldives)


    Well, this is very weird. I’ve been using this plugin for over 6 months without issue, and it’s great ! But I just noticed today that my site wasn’t displaying properly in IE. I work mainly in Chrome, with Firefox/Firebug on the side – plugin works fine in these browsers, only IE is the problem (site was completely unusable – looking like my child theme STYLE.CSS was not loading at all).

    I use a lot of plugins, so disabled them all at first -> site fine. So obviously a plugin issue.

    So I started re-enabling them, and had left this plugin & a few others till the end cos I never imagined they would be the cause of the issue ! But nope – it’s definitely this plugin, as I can disable/re-enable repeatedly to see my site breaking (in IE only, Chrome/FF are OK).

    My guess is that this clashes with another plugin, but cos I need all my others I’ll have to deactivate this for now as it’s only cosmetic. If I find more info, or workout which plugin this clashes with, then I’ll update here.

    I wonder if it was the Windows 7 updates from earlier today ? (Only a hunch – no evidence for this).

    Oops – looks like this affects another of my plugins too – “WP UI – Tabs, accordions and more.” Again, only in IE, and again I can disable/re-enable repeatedly to see my site breaking. So now I have these 2 plugins disabled and my site works fine; re-enabling 1 or both of them ‘breaks’ things again in IE.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-pagenavi-style/

  • The topic ‘[Plugin: WP PageNavi Style] Plugin clashes with another ? Just started today – site CSS 'broke’ is closed to new replies.