Support » Plugin: WP-PageNavi » [Plugin: WP-PageNavi] Notice error when debug is turned on

  • I am getting the following notice error when I have debug turned on:

    Notice: Undefined index: postviews_id in /wordpress/wp-content/plugins/wp-postviews/wp-postviews.php on line 646

    Line 646 is currently set as:

    $post_id = intval($_GET['postviews_id']);

    To remove the notice error, it just needs to be changed to:

    $post_id = isset($_GET['postviews_id']) ? intval($_GET['postviews_id']) : 0;

    Hope that helps!

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Found another one:

    Notice: Undefined index: views in /wordpress/wp-content/plugins/wp-postviews/wp-postviews.php on line 67

    Line 67:

    $post_views = intval($post_views['views'][0]);

    Should be:

    $post_views = isset($post_views['views'][0]) ? intval($post_views['views'][0]) : 0;

    Plugin Author scribu

    (@scribu)

    Ok, so why did you tag this topic with wp-pagenavi?

    Because the error is in the WP-Pagenavi plugin…

    Plugin Author scribu

    (@scribu)

    Mhm… so in what file and version of WP-PageNavi should I make the fixes you suggest?

    Version 1.50 and in the /we-content/plugins/wp-postviews/wp-postviews.php

    Plugin Author scribu

    (@scribu)

    Ok, well, wp-postviews/wp-postviews.php is not part of the WP-PageNavi plugin, nor does WP-PageNavi have any integration with it.

    LOL that would explain why you were confused at the start. My bad I’m sorry. Is there anyway for me to change the tag on this or will I have to repost?

    Plugin Author scribu

    (@scribu)

    You should have an [x] next to the wp-pagenavi tag.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Plugin: WP-PageNavi] Notice error when debug is turned on’ is closed to new replies.