WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WP-o-Matic » [Plugin: WP-o-Matic] WP-o-Matic breaks my navigation menu every time it fetches

[Plugin: WP-o-Matic] WP-o-Matic breaks my navigation menu every time it fetches

  • I have a custom navigation menu that is configured through Appearance Menus Subpanel. Every time WP-o-Matic fetches and publishes an article, the navigation menu is changed in random ways. Sometimes it removes pages from the menu, other times it adds pages that shouldn’t even be there (such as a link to my 404 page or privacy policy). It does not appear to be an issue with my theme.

    I have tried searching the forums and Google for a solution to this bizarre problem, but have not had any luck far.

    Any suggestions on how to fix this would be greatly appreciated.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Same thing happens to my menu. It removes 51 subcategories I had painstakingly added and adds other categories and pages in some random way. This is happening at least once a day if not each time it fetches. This is very frustrating and makes the plugin unusable.

    Missp, I never did figure out what exactly causes this issue or how to fix it entirely. I did figure out a workaround, however. I shut off the WordPress menu system entirely and used a theme that let me manually code my own menu. It’s not an ideal solution, but I haven’t had any menu problems since doing this.

    I’ve done the same thing kem78. I am now using a standard dynamic menu with wp_list_categories and wp_list_pages. It’s not as nice a method, but it’s dynamic and it works. Thanks for your input!

    I’m afraid I have to classify this version of WP-o-Matic as being incompatible with WP 3.01 and up.

    Oops.. I meant to say 3.1 not 3.01.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Plugin: WP-o-Matic] WP-o-Matic breaks my navigation menu every time it fetches’ is closed to new replies.
Skip to toolbar