WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WP Easy Post Types » [Plugin: WP Easy Post Types] Easy Post Types Fails After Publishing to Production Server

[Plugin: WP Easy Post Types] Easy Post Types Fails After Publishing to Production Server

  • I have installed Easy Post Types plugin. I’ve created an “Office Location” post type. This type has a few fields, such as Title (default), addr1, addr2, city, state, zip, phone, etc.

    I use these Office Locations in my theme template so that the current addresses of my client’s offices can be displayed along the bottom of each page. They can edit their various office locations via the “Office Locations” admin panel which magically appears thanks to the Easy Post Types plugin.

    Everything works beautifully on my localhost (Xampp on Windows 7).

    When I publish to either my test server (BlueHost), or the production server (Aplus.net), suddenly the “Office Locations” panel is gone. And when I take a look at the “Easy Post Types” panel, all I see is “Add a New Post Type”. My “Office Locations” post type is not there. Mysteriously, my theme still displays each location in the footer of the theme (so apparently whatever was in the database before publishing, still exists), however, but I cannot add new locations, because “Easy Post Types” has no knowledge of any post-types I created on localhost.

    Help?

    http://wordpress.org/extend/plugins/easy-post-types/

  • The topic ‘[Plugin: WP Easy Post Types] Easy Post Types Fails After Publishing to Production Server’ is closed to new replies.
Skip to toolbar