Support » Plugins and Hacks » WP Easy Gallery » WordPress Gallery Plugin » [Resolved] [Plugin: WP Easy Gallery] Not all images loading

[Resolved] [Plugin: WP Easy Gallery] Not all images loading

  • Installing EasyGallery was a breeze.
    And creating galleries and adding images could not have been simpler.

    But then all of a sudden I couldn’t load images. Neither for the gallery thumbnail nor the images to the gallery. I would go through the steps of uploading a file, adding the captions etc and when I click the “Insert into Post” button, the popup window would go white and not take me back to the image page. And when I click on the image page or close the popup, I would find that the image had not been uploaded after all.

    I tried making the image smaller, or a different type but that didn’t make a difference.

    Would anyone have any suggestions?



Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • To add to that. I have tried the same image as the gallery thumbnail and an image in the gallery and it will upload in the gallery but not as a thumbnail.

    Okay – my love is waning quickly.

    I went in to edit the Gallery titles and now none of the thumbnails are coming up. None.

    I went back and deleted the address that was in there for the thumbnail and tried to load it again. Still not coming up.

    Is there a capacity problem here?? Or something?

    Plugin Author hahncgdev


    Hi outofnormal,

    Were you ever able to get the above issues resolved? It sounds like you were having problems with the image uploader, which part of the WordPres core.

    Which version of WordPress are you currently running and which version of the gallery do you have installed?

    Let me know if I can help out in any way.

    Sorry for the long delay in replying.

    I think I found the problem for the thumbnail not loading. And it is quiet embarrassing. The dimensions were set to 0 x 0. I had assumed that the dimensions of the uploaded image would override. I was wrong.

    Well, you know what happens when you assume…. although I would take the “u” out this time.


    Plugin Author hahncgdev


    Not a problem, I’m glad you were able to get everything working.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: WP Easy Gallery] Not all images loading’ is closed to new replies.