WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WP Customer Reviews » [Plugin: WP Customer Reviews] Admin Panel Not showing Up

[Plugin: WP Customer Reviews] Admin Panel Not showing Up

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The same happens to me. Could you please help me with this issue?

    Thank you in advance and greetings from Spain!

    Same here. Could you please help us with this issue?

    I had everything working, but then decided that I wanted to change my theme. Upon changing my theme to iTheme2, the button for the customer reviews plugin no longer shows up in the admin panel. I now have no way to moderate the reviews I am getting. What do I do?

    I also noticed that no matter what I select under the setting- Enable Business hCard output on:, it automatically changes back to Never. 🙁

    As a follow up, I activated other themes and the button reappears. It seems as though there is some conflict between iTheme2 1.1.9 by Themify and the customer reviews plugin. If someone could help me find and resolve the problem I would appreciate it, since I like this theme.

    HEY! I found the problem. It’s me!!!!

    In the configuration page, there is a text where it asks to you of you have contributed. YOU HAVE TO PRESS YES O NO THANK YOU IN ORDER TO ACCESS THE CONFIG PARAMETERS!

    I must learn how to read!

    Yeah, that’s not my problem. I can get to the configuration page and adjust settings for the plugin just fine. My problem is that with the particular theme I am using, the button on the left sidebar that gives you access to moderating reviews is MIA. If anyone has any ideas for me I would be grateful.

    So after digging through the code I discovered what the problem was. The default value set for the admin button that determines placement is “50”. The theme I was using had it’s own theme button with a value of 50 that was overriding the moderation button. I determined that if I gave it a value of 45, it appeared under the “Comments” button as intended, and above the button that my theme was adding for itself. If you are not seeing the “Customer Reviews” button that gives you access to moderating peoples reviews, click Plugins on the left bar, then click “Edit” on the line for WP Customer Reviews. That will bring up the code that you need to look though. Scroll down until you reach this section:

    /* keep out of admin file */
    function addmenu() {
    add_options_page(‘Customer Reviews’, ‘<img src=”‘ . $this->getpluginurl() . ‘star.png” /> Customer Reviews’, ‘manage_options’, ‘wpcr_options’, array(&$this, ‘admin_options’));
    add_menu_page(‘Customer Reviews’, ‘Customer Reviews’, ‘edit_others_posts’, ‘wpcr_view_reviews’, array(&$this, ‘admin_view_reviews’), $this->getpluginurl() . ‘star.png’, 50); /* 50 should be underneath comments */

    Where it has the number 50, you should change it to something else. I chose 45 and it worked out for me. [My first attempt was 60, but then the “Appearance” button disappeared.] Hopefully this might help someone someday. I had to find it for myself, but now you don’t.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Plugin: WP Customer Reviews] Admin Panel Not showing Up’ is closed to new replies.
Skip to toolbar