Support » Plugin: WP Bulletin Board » [Plugin: WP Bulletin Board] Forum not showing on page

  • Resolved skpacman

    (@skpacman)


    I’ve run into a unique problem where right after installation of your forum, I move the automatically created “Forums” page to be a sub-page of another. I created a Category, Forum, and posted in that forum from the admin area.

    When I go to view my forum page, it shows nothing. I checked the database for postmeta and it had ‘wpbb-template.php’ set for ‘_wp_page_template’ meta-key for the post number that was created, as expected.

    I’ve tried re-installing the forum twice now. Once I just left the automatically generated page where it was originally created and just added my category, forum, and post. It still didn’t show up.

    http://sdkproductions.x10.bz

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • skpacman

    (@skpacman)

    I found that, with my current theme, if I move wpbb-template.php to my theme’s root and rename it to page-forums.php, it will load the template.

    I think I’ll just try that and see where it goes.

    skpacman

    (@skpacman)

    Ah, found the problem.

    Your plugin assumes that permanent FTP access has been enabled. When I was first installing this plugin, I didn’t have it set up so at activation it didn’t move the wpbb-template.php file to my current theme’s folder.

    Now that I know, I’ll continue with the forum.

    Reinstalled with permanent FTP access enabled and works fine.

    skpacman

    (@skpacman)

    Yep. That worked. Editing the template now to match my theme.

    Plugin Author codebycarter

    (@codebycarter)

    Hey skpacman,

    Glad you got it working. Will add a custom error message in there when this happens.

    Thanks.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Plugin: WP Bulletin Board] Forum not showing on page’ is closed to new replies.