WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WP Bulletin Board » [Resolved] [Plugin: WP Bulletin Board] Completely messed my WP up!

[Resolved] [Plugin: WP Bulletin Board] Completely messed my WP up!

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 39 total)
  • Plugin Author codebycarter

    @codebycarter

    Would you care to elaborate on what actually happened?

    I have no idea what’s going on.

    Notice: Undefined index: action in C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\wp-from-email\wp-from-email.php on line 17
    Call Stack
    #	Time	Memory	Function	Location
    1	0.0034	635760	{main}( )	..\plugins.php:0
    2	0.0049	728400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\admin.php' )	..\plugins.php:10
    3	0.0056	748672	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-load.php' )	..\admin.php:30
    4	0.0063	763400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-config.php' )	..\wp-load.php:29
    5	0.0078	866120	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-settings.php' )	..\wp-config.php:94
    6	0.7928	38741920	include_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\wp-from-email\wp-from-email.php' )	..\wp-settings.php:198
    7	0.7929	38742064	WPFromEmail->WPFromEmail( )	..\wp-from-email.php:109
    
    ( ! ) Notice: Constant ALLOW_INCLUDE already defined in C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\wp-recaptcha\wp-recaptcha.php on line 14
    Call Stack
    #	Time	Memory	Function	Location
    1	0.0034	635760	{main}( )	..\plugins.php:0
    2	0.0049	728400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\admin.php' )	..\plugins.php:10
    3	0.0056	748672	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-load.php' )	..\admin.php:30
    4	0.0063	763400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-config.php' )	..\wp-load.php:29
    5	0.0078	866120	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-settings.php' )	..\wp-config.php:94
    6	0.8292	38746208	include_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\wp-recaptcha\wp-recaptcha.php' )	..\wp-settings.php:198
    7	0.8292	38746328	define ( )	..\wp-recaptcha.php:14
    
    ( ! ) Notice: Undefined index: pmjsscript in C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\cartpauj-pm\pm-class.php on line 91
    Call Stack
    #	Time	Memory	Function	Location
    1	0.0034	635760	{main}( )	..\plugins.php:0
    2	0.0049	728400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\admin.php' )	..\plugins.php:10
    3	0.0056	748672	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-load.php' )	..\admin.php:30
    4	0.0063	763400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-config.php' )	..\wp-load.php:29
    5	0.0078	866120	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-settings.php' )	..\wp-config.php:94
    6	1.1295	46741032	do_action( )	..\wp-settings.php:302
    7	2.3389	49161040	call_user_func_array ( )	..\plugin.php:403
    8	2.3389	49161088	cartpaujPM->jsInit( )	..\plugin.php:403
    
    ( ! ) Deprecated: Function ereg() is deprecated in C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\wp-ban\wp-ban.php on line 110
    Call Stack
    #	Time	Memory	Function	Location
    1	0.0034	635760	{main}( )	..\plugins.php:0
    2	0.0049	728400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\admin.php' )	..\plugins.php:10
    3	0.0056	748672	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-load.php' )	..\admin.php:30
    4	0.0063	763400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-config.php' )	..\wp-load.php:29
    5	0.0078	866120	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-settings.php' )	..\wp-config.php:94
    6	1.1295	46741032	do_action( )	..\wp-settings.php:302
    7	2.4771	49205064	call_user_func_array ( )	..\plugin.php:403
    8	2.4771	49205080	banned( )	..\plugin.php:403
    9	2.4790	49206304	process_ban( )	..\wp-ban.php:178
    
    ( ! ) Notice: Undefined variable: new in C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\wp-from-email\wp-from-email.php on line 61
    Call Stack
    #	Time	Memory	Function	Location
    1	0.0034	635760	{main}( )	..\plugins.php:0
    2	0.0049	728400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\admin.php' )	..\plugins.php:10
    3	0.0056	748672	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-load.php' )	..\admin.php:30
    4	0.0063	763400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-config.php' )	..\wp-load.php:29
    5	0.0078	866120	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-settings.php' )	..\wp-config.php:94
    6	1.1295	46741032	do_action( )	..\wp-settings.php:302
    7	2.6251	49205064	call_user_func_array ( )	..\plugin.php:403
    8	2.6251	49205080	WPFromEmail->DefaultSettings( )	..\plugin.php:403
    
    ( ! ) Notice: Undefined variable: wp_query in C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\font\Font.php on line 232
    Call Stack
    #	Time	Memory	Function	Location
    1	0.0034	635760	{main}( )	..\plugins.php:0
    2	0.0049	728400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\admin.php' )	..\plugins.php:10
    3	2.8193	54129536	require( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\menu.php' )	..\admin.php:106
    4	2.8337	54243568	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\includes\menu.php' )	..\menu.php:233
    5	2.8746	54245680	do_action( )	..\menu.php:97
    6	2.9041	54295816	call_user_func_array ( )	..\plugin.php:403
    7	2.9041	54295864	Font->admin_menu( )	..\plugin.php:403
    8	2.9045	54297488	Font->get_fonts_ids_from_content( )	..\Font.php:167
    
    ( ! ) Notice: Trying to get property of non-object in C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\font\Font.php on line 232
    Call Stack
    #	Time	Memory	Function	Location
    1	0.0034	635760	{main}( )	..\plugins.php:0
    2	0.0049	728400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\admin.php' )	..\plugins.php:10
    3	2.8193	54129536	require( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\menu.php' )	..\admin.php:106
    4	2.8337	54243568	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\includes\menu.php' )	..\menu.php:233
    5	2.8746	54245680	do_action( )	..\menu.php:97
    6	2.9041	54295816	call_user_func_array ( )	..\plugin.php:403
    7	2.9041	54295864	Font->admin_menu( )	..\plugin.php:403
    8	2.9045	54297488	Font->get_fonts_ids_from_content( )	..\Font.php:167
    
    ( ! ) Notice: Trying to get property of non-object in C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\font\Font.php on line 232
    Call Stack
    #	Time	Memory	Function	Location
    1	0.0034	635760	{main}( )	..\plugins.php:0
    2	0.0049	728400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\admin.php' )	..\plugins.php:10
    3	2.8193	54129536	require( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\menu.php' )	..\admin.php:106
    4	2.8337	54243568	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\includes\menu.php' )	..\menu.php:233
    5	2.8746	54245680	do_action( )	..\menu.php:97
    6	2.9041	54295816	call_user_func_array ( )	..\plugin.php:403
    7	2.9041	54295864	Font->admin_menu( )	..\plugin.php:403
    8	2.9045	54297488	Font->get_fonts_ids_from_content( )	..\Font.php:167
    
    ( ! ) Notice: Undefined index: post in C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\font\Font.php on line 234
    Call Stack
    #	Time	Memory	Function	Location
    1	0.0034	635760	{main}( )	..\plugins.php:0
    2	0.0049	728400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\admin.php' )	..\plugins.php:10
    3	2.8193	54129536	require( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\menu.php' )	..\admin.php:106
    4	2.8337	54243568	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\includes\menu.php' )	..\menu.php:233
    5	2.8746	54245680	do_action( )	..\menu.php:97
    6	2.9041	54295816	call_user_func_array ( )	..\plugin.php:403
    7	2.9041	54295864	Font->admin_menu( )	..\plugin.php:403
    8	2.9045	54297488	Font->get_fonts_ids_from_content( )	..\Font.php:167
    
    ( ! ) Notice: Undefined index: page in C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\font\Font.php on line 236
    Call Stack
    #	Time	Memory	Function	Location
    1	0.0034	635760	{main}( )	..\plugins.php:0
    2	0.0049	728400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\admin.php' )	..\plugins.php:10
    3	2.8193	54129536	require( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\menu.php' )	..\admin.php:106
    4	2.8337	54243568	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\includes\menu.php' )	..\menu.php:233
    5	2.8746	54245680	do_action( )	..\menu.php:97
    6	2.9041	54295816	call_user_func_array ( )	..\plugin.php:403
    7	2.9041	54295864	Font->admin_menu( )	..\plugin.php:403
    8	2.9045	54297488	Font->get_fonts_ids_from_content( )	..\Font.php:167
    
    ( ! ) Notice: Undefined index: p in C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\font\Font.php on line 238
    Call Stack
    #	Time	Memory	Function	Location
    1	0.0034	635760	{main}( )	..\plugins.php:0
    2	0.0049	728400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\admin.php' )	..\plugins.php:10
    3	2.8193	54129536	require( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\menu.php' )	..\admin.php:106
    4	2.8337	54243568	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\includes\menu.php' )	..\menu.php:233
    5	2.8746	54245680	do_action( )	..\menu.php:97
    6	2.9041	54295816	call_user_func_array ( )	..\plugin.php:403
    7	2.9041	54295864	Font->admin_menu( )	..\plugin.php:403
    8	2.9045	54297488	Font->get_fonts_ids_from_content( )	..\Font.php:167
    
    ( ! ) Notice: Undefined variable: post in C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\font\Font.php on line 241
    Call Stack
    #	Time	Memory	Function	Location
    1	0.0034	635760	{main}( )	..\plugins.php:0
    2	0.0049	728400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\admin.php' )	..\plugins.php:10
    3	2.8193	54129536	require( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\menu.php' )	..\admin.php:106
    4	2.8337	54243568	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\includes\menu.php' )	..\menu.php:233
    5	2.8746	54245680	do_action( )	..\menu.php:97
    6	2.9041	54295816	call_user_func_array ( )	..\plugin.php:403
    7	2.9041	54295864	Font->admin_menu( )	..\plugin.php:403
    8	2.9045	54297488	Font->get_fonts_ids_from_content( )	..\Font.php:167
    
    ( ! ) Notice: Trying to get property of non-object in C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\font\Font.php on line 241
    Call Stack
    #	Time	Memory	Function	Location
    1	0.0034	635760	{main}( )	..\plugins.php:0
    2	0.0049	728400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\admin.php' )	..\plugins.php:10
    3	2.8193	54129536	require( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\menu.php' )	..\admin.php:106
    4	2.8337	54243568	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\includes\menu.php' )	..\menu.php:233
    5	2.8746	54245680	do_action( )	..\menu.php:97
    6	2.9041	54295816	call_user_func_array ( )	..\plugin.php:403
    7	2.9041	54295864	Font->admin_menu( )	..\plugin.php:403
    8	2.9045	54297488	Font->get_fonts_ids_from_content( )	..\Font.php:167
    
    ( ! ) Notice: Undefined offset: 0 in C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\font\Font.php on line 180
    Call Stack
    #	Time	Memory	Function	Location
    1	0.0034	635760	{main}( )	..\plugins.php:0
    2	0.0049	728400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\admin.php' )	..\plugins.php:10
    3	2.8193	54129536	require( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\menu.php' )	..\admin.php:106
    4	2.8337	54243568	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\includes\menu.php' )	..\menu.php:233
    5	2.8746	54245680	do_action( )	..\menu.php:97
    6	2.9041	54295816	call_user_func_array ( )	..\plugin.php:403
    7	2.9041	54295864	Font->admin_menu( )	..\plugin.php:403
    8	3.3233	54307848	Font->loadFontsForTinymce( )	..\Font.php:167
    9	3.3234	54307848	Font->generateFFWCSSURL( )	..\Font.php:194
    
    ( ! ) Notice: Undefined index: page in C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\themes\Election2012\functions.php on line 126
    Call Stack
    #	Time	Memory	Function	Location
    1	0.0034	635760	{main}( )	..\plugins.php:0
    2	0.0049	728400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\admin.php' )	..\plugins.php:10
    3	2.8193	54129536	require( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\menu.php' )	..\admin.php:106
    4	2.8337	54243568	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\includes\menu.php' )	..\menu.php:233
    5	2.8746	54245680	do_action( )	..\menu.php:97
    6	3.5182	54893360	call_user_func_array ( )	..\plugin.php:403
    7	3.5182	54893376	mytheme_add_admin( )	..\plugin.php:403
    
    ( ! ) Notice: Undefined index: plugins_page_skysa-key-config in C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\skysa-polls-app\skysa-required\admin.php on line 807
    Call Stack
    #	Time	Memory	Function	Location
    1	0.0034	635760	{main}( )	..\plugins.php:0
    2	0.0049	728400	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\admin.php' )	..\plugins.php:10
    3	2.8193	54129536	require( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\menu.php' )	..\admin.php:106
    4	2.8337	54243568	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\includes\menu.php' )	..\menu.php:233
    5	2.8746	54245680	do_action( )	..\menu.php:97
    6	3.5786	54905856	call_user_func_array ( )	..\plugin.php:403
    7	3.5786	54905872	SkysaApps_Admin( )	..\plugin.php:403
    8	3.5786	54905904	skysa_plugins_constructor->AdminSetup( )	..\index.php:89
    9	3.5820	55131456	include( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\skysa-polls-app\skysa-required\admin.php' )	..\index.php:73
    
    ( ! ) Notice: Undefined index: displayfav in C:\Wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\ozh-admin-drop-down-menu\inc\core.php on line 264
    Call Stack
    #	Time	Memory	Function	Location
    1	0.0034	635760	{main}( )	..\plugins.php:0
    2	4.5904	55510056	require_once( 'C:\Wamp\www\wordpress\wp-admin\admin-header.php' )	..\plugins.php:369
    3	4.6215	55537584	do_action( )	..\admin-header.php:74
    4	4.6554	55554648	call_user_func_array ( )	..\plugin.php:403
    5	4.6554	55554664	wp_ozh_adminmenu_head( )	..\plugin.php:403
    6	4.6554	55554664	wp_ozh_adminmenu_css( )	..\core.php:276

    I re-downloaded and re-installed again. Local this time. I’m running through WAMP. It’s the same setup of my live site and it happens again.

    I am having issues also, main errors I get are something like this “The plugin generated 537 characters of unexpected output during activation. If you notice “headers already sent” messages, problems with syndication feeds or other issues, try deactivating or removing this plugin.

    and

    Notice: Use of undefined constant DC_MAX_ATTEMPTS - assumed 'DC_MAX_ATTEMPTS' in /home/.........plugins/wp-download-codes/wp-download-codes.php on line 33
    
    Notice: Use of undefined constant DC_ALLOWED_DOWNLOADS - assumed 'DC_ALLOWED_DOWNLOADS' in /home/.........plugins/wp-download-codes/wp-download-codes.php on line 34
    
    Notice: Use of undefined constant DC_FILE_TYPES - assumed 'DC_FILE_TYPES' in /home/.........plugins/wp-download-codes/wp-download-codes.php on line 35
    
    Notice: Use of undefined constant DC_CODE_CHARS - assumed 'DC_CODE_CHARS' in /home/.........plugins/wp-download-codes/wp-download-codes.php on line 36
    
    Notice: Use of undefined constant ace - assumed 'ace' in /home/.........plugins/advanced-category-excluder/advanced-category-excluder.php on line 310
    
    Notice: Use of undefined constant ace - assumed 'ace' in /home/.........plugins/advanced-category-excluder/advanced-category-excluder.php on line 310
    
    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/.......plugins/wp-download-codes/wp-download-codes.php:33) in /home/............themes/dt-slash/plugins/captcha/dt_captcha.php on line 34

    I’ve installed and uninstalled twice

    Plugin Author codebycarter

    @codebycarter

    In both your cases the problem lies with the plugin(s) you’re using. I’d semi deliberately left the function error_reporting(E_ALL); in the file wp-bb.php so it is only now showing you the errors that your plugin(s) have been generating. I installed one of those plugins alongside WPBB to confirm it.

    I.e. In Slideit’s case there is an error about the function ereg(). That function was deprecated in version 5.3.0 of PHP and I developed WPBB in version 5.3.6.

    If you know how remove line 30 from /wp-bb/wp-bb.php “error_reporting(E_ALL);”.

    I will update the plugin immediately also.

    Ok got the headers to go away by removing that line, now to tinker with this plugin, hopefully I’ll never look back. Thanks for the speedy response 🙂

    Current errors when visiting the mydomain.com/forum/ page:

    Warning: require_once(/home/......./public_html//wp-content/plugins/wp-bb/php/wpbb-forum.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/.../wp-content/themes/dt-slash/wpbb-template.php on line 15
    
    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/....public_html//wp-content/plugins/wp-bb/php/wpbb-forum.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/..../wp-content/themes/dt-slash/wpbb-template.php on line 15

    I’m trying to edit this myself to see what I can do though.

    Plugin Author codebycarter

    @codebycarter

    In wp-content/themes/dt-slash/wpbb-template.php

    Change:
    require_once(ABSPATH.’/wp-content/plugins/wp-bb/php/wpbb-forum.php’);

    To:
    require_once(ABSPATH.’/wp-content/plugins/wp-bulletin-board/php/wpbb-forum.php’);

    I’ve only just noticed that there should be a folder called wp-bb when you download the plugin but it’s intact wp-bulletin-board with the files that should be inside wp-bb.

    I’ll fix this asap.

    Sorry about that.

    Oops more errors:

    I did like you said by changing out that one line of code.

    I created a dummy category, a dummy forum, dummy subforum.

    I navigate to mydomain.com/forum and I find in my theme the page is blank except the very barebones of the theme background and the footer at the top of the screen.

    I switch to default WordPress theme twentyeleven (and also modify the wpbb-forum.php in that folder also like you said)

    and now I see this error:

    The plugin is deactivated. Please reactivate the plugin to continue using WPBB

    I go to check the plugin but it’s active, so I deactivated and reactivate again, still same error.

    Any ideas?

    and it’s ok, I’m excited for an easier alternative to bbPress and yours seems to have all the basic functionality I need so here’s to tinkering right?

    Plugin Author codebycarter

    @codebycarter

    You’ll just have to change line 11 in php/wpbb-forum.php to this:

    $plugin_active = is_plugin_active('wp-bulletin-board/wp-bb.php');

    Also if you’ll be changing themes you’ll also need to make the same edit you made to the wpbb template file in your template folder to the file wp-bulletin-board/wpbb-template.php on line 15.

    Uploading the changes, svn is just being akward 🙂

    Uploaded the changes.

    Thanks.

    Awesome it worked! The css paths were broken due to earlier tweak so I just changed the paths on line 58 and 61 on wpbb-forum.php so that it went from this:

    if ($wpbb_theme_options['theme'] == 'light') {
    	wp_register_style('wpbb-light-style', plugins_url('wp-bb/css/wpbb-light-style.css'));
    	wp_enqueue_style('wpbb-light-style');
    } else {
    	wp_register_style('wpbb-dark-style', plugins_url('wp-bb/css/wpbb-dark-style.css'));
    	wp_enqueue_style('wpbb-dark-style');
    }

    to this:

    if ($wpbb_theme_options['theme'] == 'light') {
    	wp_register_style('wpbb-light-style', plugins_url('wp-bulletin-board/css/wpbb-light-style.css'));
    	wp_enqueue_style('wpbb-light-style');
    } else {
    	wp_register_style('wpbb-dark-style', plugins_url('wp-bulletin-board/css/wpbb-dark-style.css'));
    	wp_enqueue_style('wpbb-dark-style');
    }

    The way it looks now is just modifying the CSS to suit my needs which is beyond the scope of the basic stuff, but at least it looks simple and straight to the point. I will let you know if I run into anymore issues plugin-wise ^^ thanks again for the support really appreciate it.

    Your update worked.
    http://screencast.com/t/uhqaKTdol6

    But having a problem here. Once I get the Topic and forum saved, I get a page not found.
    http://screencast.com/t/lXDgEfRyx8z

    The admin page.
    http://screencast.com/t/w3jquS9fbE
    Thanks for the extra work and really would like to see a screenshot of what it’s suppose to look like.

    Thanks again.

    PS You can mark this as Not broken. I would, but can’t.
    Thanks

    Plugin Author codebycarter

    @codebycarter

    I think you meant that when you were trying to access a sub forum you received a 404 error message?

    That should now be fixed, please re-download the plugin and overwrite the existing files (don’t worry this won’t delete any forums, settings, etc).

    Thanks.

    Either forum, or sub-forum. I’m still getting the:
    Error 404 – Page Not Found
    Thanks

    Plugin Author codebycarter

    @codebycarter

    What permalink settings are you using?

    If you could, please send an email to me@codebycarter.com with a url to your wp installation.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 39 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: WP Bulletin Board] Completely messed my WP up!’ is closed to new replies.
Skip to toolbar