WordPress.org

Forums

WP Better Emails
[resolved] Non-admin user issues (2 posts)

  1. razorteeth
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi there,

    I've just installed this plugin and working great but I've spotted a weird issue. One of the editors on my website just told me that whenever they try to create a post/page, following code will be added to their post:

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html>
    <head>
    </head>
    <body>
    
    </body>
    </html>

    Here is the screenshot as well: http://hardcoregameriso.com/images/issue.png

    Now I've tried to replicate the issue but I found no problem on my end probably because I'm an admin and he's an editor. When I deactivate the plugin this issue went away so there must be something in the code that's causing this.

    If you can look into this I would be appreciated. Thanks in advance!

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-better-emails/

  2. hellonico
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi,

    Your issue seems to be the same thread started here : http://wordpress.org/support/topic/plugin-wp-better-emails-tinymce-not-loading-correctly-for-non-admin?replies=6

    I just released a new version that fixes the problem. Please let me know if you're still facing trouble.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP Better Emails
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic