Support » How-To and Troubleshooting » [Plugin: wordTube] Playlist-troube with Wordtube 2.0.

[Plugin: wordTube] Playlist-troube with Wordtube 2.0.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • I think I catch something in the latest beta 3. Thanks for posting…

    I’ll give it a try right away 🙂

    Ok… I’ve even did try the beta 4 now, and everything is better. Now there is no longer any problems in the admin section, but I still do have the problems with showing playlists inside a post / page.


    I just managed to find something strange. In versjon 1.6 my playlist height has always been 900. When I updated to v. 2,00 this setting was still in 900. When I changed this to 100, or something else that is below the actual height of the playlist everything is just great!!!! Absolutely no trouble with showing the playlist at all…..

    I hope that will help you a little bit 🙂

    I cured this by selecting over for controls and it went away. I am seeing very jerky video compared to previous 1.6, I tried to turn on the smoothing but it didn’t make any difference.

    thanks for a wonderful improvement love the compatibility with the JW ver 4.0

    Anyone else seeing jerky video ..

    forgot to mention that if I go into full screen the jerkiness disappears and when I go back to small screen the video takes a few seconds to come back and starts to be jerky again.


Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Plugin: wordTube] Playlist-troube with Wordtube 2.0.’ is closed to new replies.