WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WORDPRESS VIDEO GALLERY » [Plugin: WORDPRESS VIDEO GALLERY] error loading config.xml

[Plugin: WORDPRESS VIDEO GALLERY] error loading config.xml

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • arunprasath

    @arunprasath

    Apptha plugin contributor

    Dear Customer,

    Please open the configXML.php file in the following file path video-gallery/configXML.php and remove the unwanted spaces between the codes and save the files. Now move the saved file to your FTP and overwrite this file. Also please make sure that you have provided execute permission(755/777) to the file configXML.php. Now go to your front end and check If this is working.

    Thanks

    What unwanted spaces are you referring too? i have delete all the spaces in my code and re-uploaded it and i still have the same issues:

    <?php
    
    /* Author : John Thomas M R
     * Email  : johnthomas@contus.in
     * Purpose: Player Configuration Settings
     */
    ob_clean();
    header("cache-control: private");
    header ("Pragma: public");
    header("Content-type: application/xml");
    header("content-type:text/xml;charset=utf-8");
    require_once( dirname(__FILE__) . '/hdflv-config.php');
    global $wpdb;
    global $site_url;
    $settingsRecord = $wpdb->get_row("SELECT * FROM " . $wpdb->prefix . "hdflvvideoshare_settings");
    $ski = $site_url . '/wp-content/plugins/' . dirname(plugin_basename(__FILE__)) . '/hdflvplayer/skin';
    $skinpath = $ski . '/' . $settingsRecord->skin . '/' . $settingsRecord->skin . '.swf';
    $logoPath = $site_url . '/wp-content/plugins/' . dirname(plugin_basename(__FILE__)) . '/hdflvplayer/images/';
    $xmlPath = $site_url . '/wp-content/plugins/' . dirname(plugin_basename(__FILE__)) . '/';
    $playXml = $xmlPath . 'myextractXML.php';
    $langXML = $site_url . '/wp-content/plugins/' . dirname(plugin_basename(__FILE__)) . '/languageXML.php';
    $emailPath = $site_url . '/wp-content/plugins/' . dirname(plugin_basename(__FILE__)) . '/hdflvplayer/email.php';
    $adsXml = $xmlPath . 'myadsXML.php';
    $timer = $settingsRecord->timer == 1 ? 'true' : 'false';
    $zoom = $settingsRecord->zoom == 1 ? 'true' : 'false';
    $email = $settingsRecord->email ? 'true' : 'false';
    $fullscreen = $settingsRecord->fullscreen == 1 ? 'true' : 'false';
    $autoplay = ($settingsRecord->autoplay == 1) ? 'true' : 'false';
    $playlistauto = ($settingsRecord->playlistauto == 1) ? 'true' : 'false';
    $HD_default = ($settingsRecord->HD_default == 1) ? 'true' : 'false';
    $download = ($settingsRecord->download == 1) ? 'true' : 'false';
    $skin_autohide = ($settingsRecord->skin_autohide == 1) ? 'true' : 'false';
    $embed_visible = ($settingsRecord->embed_visible == 1) ? 'true' : 'false';
    $playlist = ($settingsRecord->playlist == 1) ? 'true' : 'false';
    $debug = ($settingsRecord->debug == 1) ? 'true' : 'false';
    $prerollads  = ($settingsRecord->preroll == 0) ? 'true' : 'false';
    $postrollads = ($settingsRecord->postroll == 0) ? 'true' : 'false';
    /* Configuration Start */
    echo '<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>';
    echo '<config
          buffer="' . $settingsRecord->buffer . '"
          height="' . $settingsRecord->height . '"
          width="' . $settingsRecord->width . '"
          normalscale="' . $settingsRecord->normalscale . '"
          fullscreenscale="' . $settingsRecord->fullscreenscale . '"
          languageXML = "' . $langXML . '"
          logopath="' . $logoPath . $settingsRecord->logopath . '"
          logo_target="'.$settingsRecord->logo_target.'"
          autoplay  ="' . $autoplay . '"
          playlistauto  ="' . $playlistauto . '"
          Volume="' . $settingsRecord->volume . '"
          logoalign="' . $settingsRecord->logoalign . '"
          HD_default="' . $HD_default . '"
          Download="' . $download . '"
          logoalpha = "' . $settingsRecord->logoalpha . '"
          skin_autohide="' . $skin_autohide . '"
          stagecolor="' . $settingsRecord->stagecolor . '"
          scaleToHideLogo = "'.$settingsRecord->hideLogo.'"
          shareURL ="'. $emailPath. '"
          skin="' . $skinpath . '"
          embed_visible="' . $embed_visible . '"
          playlistXML="' . $playXml . '"
          preroll_ads="'.$prerollads.'"
          postroll_ads="'.$postrollads.'"
          adXML="'.$adsXml.'"
          UseYouTubeApi="flash"
          showPlaylist ="' . $playlist . '"
          license = "'.$settingsRecord->license.'"
          debug="' . $debug . '">';
    echo '<timer>' . $timer . '</timer>';
    echo '<zoom>' . $zoom . '</zoom>';
    echo '<email>' . $email . '</email>';
    echo '<fullscreen>' . $fullscreen . '</fullscreen>';
    echo '</config>';
    exit;
    /* Configuration ends */
    exit;
    ?>
    arunprasath

    @arunprasath

    Apptha plugin contributor

    Hi,

    If you still face same issues please remove the existing package and install the new package. Please take the backup of existing files and database before installing the new package. If you still have difficulties please email us at support@apptha.com so our support team will help you to resolve this issue.

    Thanks
    Arun

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Plugin: WORDPRESS VIDEO GALLERY] error loading config.xml’ is closed to new replies.
Skip to toolbar