WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WordPress to Buffer » [Plugin: WordPress to Buffer] Blank Page

[Plugin: WordPress to Buffer] Blank Page

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Flaming Tarball

    @flamingtarball

    If you can let me know what version of the plugin, PHP and WordPress your’e running, I can take a look for you.

    I’m getting this too, and it’s preventing the plugin from working. Interestingly, I was able to configure the callback URL, but after that, I get the blank settings page and it doesn’t appear to be posting to my buffer.

    I’m running WP 3.4 and 0.8 of the plugin. I’m on PHP 5.3 (I can’t tell any more finely-grained than that from the tools my host gives me). The blog is self-hosted at http://bretwortman.com/ and is pretty new so it might well be my error that has caused this. If there’s anything else I can check and let you know about, just say the word.

    Thanks!

    Same here, the setting page is blank. And on my post page, the buffer option also blank, just show the title. I use WP 3.1.3 by the way.

    Sorry for the late reply.
    I’m using the most update version of WordPress and your plugin.
    Currently: WordPress 3.4.1 and WordPress to Buffer 0.8

    And PHP 5.3.10

    Thanks.

    Im also getting the blank page! I just downloaded the plugin and the WP version i have is the latest, 3.4.1.

    Please resolve this!

    Thank you.

    When I enter the Buffer API settings I keep getting the message:

    Buffer has not returned an expected result.
    Please check your Client ID and Token.

    I’ve copy/pasted and typed in manually and it makes no difference. Callback URL is correct.

    WP 3.4.2
    WP to Buffer 0.8
    PHP 5.3.10

    I also got the blank page. Have anybody fixed this issue or is this Plugin broken ?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Plugin: WordPress to Buffer] Blank Page’ is closed to new replies.
Skip to toolbar