Support » Plugin: Yoast SEO » [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Yoast SEO giving blank page upon activation

  • I’m running Graph Paper Press modularity theme. When I activate the WordPress SEO plugin, I get a blank screen everywhere apart from my home page. I haven’t enabled any SEO options yet and all other plugins are off, just to test.

    Have ensured clean permalinks is off in SEO > permalinks as per FAQ. Can’t figure out what must be a no-brainer….

    Any sugestions very welcome. Have disabled the plugin right now, but can re-enable if needed at http://www.neillwatson.com

    Thanks in advance

    Neill W

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Elmeraculous

    (@elmeraculous)

    Hi Neill,

    I have the exact same thing. Did you ever get this fixed?

    Cheers.

    Elmer

    Primitive

    (@primitivenet)

    Elmeraculous

    (@elmeraculous)

    @primitivenet I could give you the url, but the plugin is deactivated now, so there will be nothing to see there.

    Primitive

    (@primitivenet)

    I’m not sure I could fix the issue anyway, but without seeing the problem there isn’t really any chance anyone being able to solve it…

    It sounds like a plugin conflict though – what other plugins are you running?

    Elmeraculous

    (@elmeraculous)

    Turned out I was still using WP 3.0.1 and the Yoast SEO plugin is not compatible with this version.

    Just upgraded WP and works like a charm now. Thanks for your help.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Yoast SEO giving blank page upon activation’ is closed to new replies.