WordPress.org

Forums

Yoast SEO
[resolved] [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Tag issue in 1.2.8.6 (6 posts)

  1. bunturedempter
    Member
    Posted 2 years ago #

    In my Taxonomies tag setting, I used %%tag%% to indicate tags as usual, but it's showing %%tag%% in the html instead of the tag title, This happened since the Yoast WordPress SEO 1.2.8.6. You can see the example here: and look at the title.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

  2. uggur
    Member
    Posted 2 years ago #

    Maybe you should open wpseo-functions.php in inc folder and find: (about line 158)

    '%%pagenumber%%' => $pagenum,

    Add below:

    '%%tag%%' => wpseo_get_terms( $r->ID, 'post_tag' ),

    Also if its not work, try this: http://wordpress.org/support/topic/plugin-wordpress-seo-by-yoast-tagcategory-broken-in-page-titles?replies=11#post-3239046

    Note: I dont know why it didnt work but its my fast solution for fixing titles.

  3. bunturedempter
    Member
    Posted 2 years ago #

    Settings are like how you suggested already.

  4. tikoim
    Member
    Posted 2 years ago #

    Got the same problem after update today

  5. bunturedempter
    Member
    Posted 2 years ago #

    I definitely think It's the bug in the plugin core.

  6. bunturedempter
    Member
    Posted 2 years ago #

    The issue has been fixed in 1.2.8.7

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Yoast SEO
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic