Support » Plugins and Hacks » Yoast SEO » [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Snippet and automatic title generation in post shows 0

  • Resolved M

    (@infolegal)


    I have just upgraded to the latest version 0.2.5 which is said to be compatible with 3.1.1. completely. But, I’m afraid there is a problem.

    When trying to post an articles, the snippet no longer displayes the title, or description, (instead they only show a number – 0, linked to nothing), the focus keyword is where the old seo title box was supposed to be. So it’s all wrong. Publishing still works, but the source files no longer show the SEO information as usual.

    Any way I can revert to the previous version of the plugin – 0.2.4 – it worked very well for me in the 3.1.1. WP?

    Many thanks!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • M

    (@infolegal)


    I found the “problem” – deactivating and re-activating the plugin solved the display issues.

    I was having the same issue, and reactivating took care of it. Thanks M!

    Hi

    I’m having the same problem only deactivating and re-activating isn’t fixing it for me.

    Any other ideas?

    Thanks.

    Plugin Author Joost de Valk

    (@joostdevalk)


    0.2.5.1 will have fixed this for some, upcoming 0.2.5.2 will fix this for most everyone.

    I just installed 0.2.5.1 on two blogs. When I click on “generate Seo Title” e.g. on a page called “Test” I get the follogwing result:

    Test – %%sitename%

    Even in the snippet Preview you can see: Test – %%sitename%

    Tested it on two blogs. I think ther is a % too much in the php-code ?

    Plugin Author Joost de Valk

    (@joostdevalk)


    hehe no, there’s a % too few 🙂 0.2.5.2 will fix and is coming in a bit.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Snippet and automatic title generation in post shows 0’ is closed to new replies.