WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Lost EVERYTHING on Yoast SEO Plug-in after 3.4.1 update and Yoast U

[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Lost EVERYTHING on Yoast SEO Plug-in after 3.4.1 update and Yoast U

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Did you make a backup before upgrading? This should be your first procedure before upgrading.

    yes I always back up first, it’s manually re entering everything, not that big of deal, but still another process.

    Yoast, your plug in rocks, regardless. thanks.

    Plugin Author Joost de Valk

    @joostdevalk

    Hmm I’d be curious to figure out what happened here. WP SEO never deletes content…

    Hi Joost,

    I’m happy to create a login for you if you would like to take a look. I know that you are very busy, but honored that you replied. Your work with this plug in is greatly appreciated and has made this “noobs” process profoundly easier. Much thanks.

    Mike

    I might be having a similar problem. I upgraded to wordpress 3.4.1 and now the admin doesn’t even give me the option to display the SEO Options box on pages and posts.

    And i seems to have lost the SEO Options box on the product pages of mij webshop (using Shopp). I just started to build my very first webshop, but i’m pretty sure that some days ago i had the SEO options box here.
    I’ve checked that it’s not set on hide in the settings. Also is does not apear at the screen options on top of the screen.

    Groetjes uit Oss 😉

    Plugin Author Joost de Valk

    @joostdevalk

    You’ve got a collission with another plugin or your theme I think. Please read this thread and follow the instructions there. If the issue persists, try to formulate your problem using the template in that post. I can’t do anything based on what you’re telling me here.

    What’s strange to me is that this occured after an update to wordpress and/or the SEO plugin (I don’t remember which I installed last). But also that I have another development site that is running the EXACT same setup with regard to theme and plugins and the SEO plugin works fine.

    I’ve already tried deactivating all plugins, reinstalling WordPress SEO, changing themes and nothing seems to help.

    I might try to rebuild the site from scratch with a wordpress export-import since I don’t really have too much content overall. I guess it’ll probably take me an afternoon but I don;t know what else to do and I really want to use the SEO plugin.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Lost EVERYTHING on Yoast SEO Plug-in after 3.4.1 update and Yoast U’ is closed to new replies.