WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Yoast SEO » [Resolved] [Plugin: WordPress SEO by Yoast] %%excerpt%% not working

[Resolved] [Plugin: WordPress SEO by Yoast] %%excerpt%% not working

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author Joost de Valk

    @joostdevalk

    How do you mean they’re still showing an auto-generated description? In Google? That’ll always happen when your meta description doesn’t contain the searched for keyword…

    In the titles section of the settings, I have added %%excerpt%% to the description box for posts. However, when I view the source code of the posts on my site, they are showing the meta description with the first bit of content on the site, not the excerpts I have written.

    I use a W3 cache, and have purged the cache, but its still the first bit of content on the page that is being used, not the excerpts.

    Plugin Author Joost de Valk

    @joostdevalk

    Did you clear the object cache too? Can you give me your site’s URL so I can check?

    Yes I cleared the cache.

    The site is juicing-for-health.net

    Plugin Author Joost de Valk

    @joostdevalk

    Could you try if %%excerpt_only%% works any better?

    I tried that already. It didn’t work either.

    Plugin Author Joost de Valk

    @joostdevalk

    Where do you enter the excerpt, can you show a screenshot of that? (to make sure it’s not doing something wrong…)

    Sorry, it is working OK. The meta descriptions I was seeing as the start of the page started off with:

    property=”og:description” and not meta description, which is correctly using the excerpt. Sorry to have wasted your time. Damn Facebook adding that (I assume it’s Facebook).

    Thanks for all your help.

    Plugin Author Joost de Valk

    @joostdevalk

    That’s my Facebook integration indeed 🙂

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: WordPress SEO by Yoast] %%excerpt%% not working’ is closed to new replies.
Skip to toolbar