WordPress.org

Forums

WordPress SEO by Yoast
Can't find variable: WPGroHo (3 posts)

  1. chrisipeters
    Member
    Posted 3 years ago #

    Whenever I activate the plugin, my homepage breaks, checking console I am getting this error:

    ReferenceError: Can't find variable: WPGroHo

    I am using a theme which displays full background images, with thumbnails scrolling across the bottom. When I activate the plugin only 1 thumbnail shows up. deactivating the plugin returns normal functionality.
    my site is located at: http://picturesfor.me

    I appreciate any/all help. I've used (and come to rely on) this plugin on several other sites I've built and am sorely missing it here.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

  2. chrisipeters
    Member
    Posted 3 years ago #

    As a followup, it appears I am receiving this error even without the SEO plugin running. I am still seeing the issue where when I activate the plugin only 1 thumbnail is displayed.

  3. chrisipeters
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have also asked this question of the Theme designer for the theme I am using. I have resolved all errors with the page loading, however I still have the very strange issue where when I load this plugin, only 1 thumbnail loads on my homepage. I have no idea as of yet what is causing it, or how to resolve it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WordPress SEO by Yoast
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic