WordPress.org

Forums

WordPress Popular Posts
[Plugin: WordPress Popular Posts] WPP not showing any data (7 posts)

  1. debbiep
    Member
    Posted 3 years ago #

    I installed and activated the WPP plugin v2.1.6 2 days ago, but its still displaying the message "Sorry. No data so far". I can tell from Google Analytics that I'm getting plenty of views, so I can't work out why WPP isn't registering anything.

    I'm using the Twenty Eleven theme.

    I added the wp_head() tag by following these instructions: Go to Appeareance > Editor. On "Theme Files", click on header.php and make sure that the <?php wp_head(); ?> tag is present (should be right before the closing </head> tag).

    I added the WPP widget to my sidebar and configured the settings.

    I can't find anywhere in my dashboard to view the stats that WPP is collecting (or any other way to tell if its doing anything). I also checked to see if there is a popular posts database table to see if there was any data in it, but I can't see any table related to WPP.

    Have I missed something? Any suggestions on what I should try to get this working?

    Thanks
    Debbie

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-popular-posts/

  2. H├ęctor Cabrera
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi Deb,

    Can you please share your site's URL so I can go take a look?

    Thanks!

  3. debbiep
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Hector,

    My site's URL is http://www.easynaturalfood.com

    Let me know if you need anything else.

    Thanks
    Debbie

  4. blissmargaret
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello -
    I am having the exact same problem. I installed it a few days ago and people are coming to my site but I'm still getting "Sorry. No data so far".
    I have removed the popular posts from the home page, but am still monitoring it on the dashboard. Can you please let me know how to fix this so the posts populate?
    Thank you,
    Bliss
    http://www.aroundtheworldwithatwoyearold.com

  5. mato99
    Member
    Posted 3 years ago #

    We have got the same problem as well.

  6. motoyen
    Member
    Posted 3 years ago #

    Same problem here. No data is being shown.

  7. northlake
    Member
    Posted 3 years ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WordPress Popular Posts
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic