Support » Plugins and Hacks » [Plugin: WordPress Popular Posts] Thumbnails not working

[Plugin: WordPress Popular Posts] Thumbnails not working

  • Hey,

    I’m using this great plugin and i have a sligh problem with the Thumbnails.

    I’m using an HTML template for all of my post, so the picture i’d like to display in my sidebar is inside a <table> tag.It look like the pluggin can’t find the image, is there something i shoud do ?

    I’ve try to to put the image outside of the <table> and it’s working. Is there anyway to make it work inside of a table tag ? should i add a custom field ?

    Thanks a lot for your help !

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 25 total)
  • Hi Hornetsfan,

    Yes, that is a bug. It’s been fixed and a new version of my plugin should be available within the next few hours from now. Please make sure you get a backup of your database before upgrading to 1.5.0!


    Hey Ikki24,

    I tried to update to 1.5, and kept getting a database error. After I took the .zip out of the folder, it uploaded correctly, but now I’m getting what looks like php on the front end (using the sidebar widget).

    I backed out to 1.4.6 until it’s straightened out.

    Hey Matt,

    Got a screenshot of that error?

    Update: nevermind. Found out what it was and fixed it. Please download version v1.5.0 and try again!

    Hm… Okay, I updated to 1.5.1 yesterday afternoon and it seems to be working (still didn’t like the zip within the zip, though), but on the blog it’s still reading returning “Sorry. No data so far.” I checked the database, and the popularpostsdata table is showing 88,807 records.

    Maybe I should drop the table and let it start from scratch?

    (Take a look at http://blog.mattalgren.com)

    That seems to have worked.

    Glad to know that, Matt!!

    I’m having the same problem with thumbnails. I upgraded to the latest version, and am still seeing “missing image” blocks on the page.

    Here is some of the rendered code:

    <li><a href="http://www.geeksix.com/2009/07/the-other-geek-movies-that-defined-the-80s/" title="The &quot;other&quot; geek movies that defined the 80s"><img src="http://www.geeksix.com/wp-content/plugins/wordpress-popular-posts/scripts/timthumb.php?src=http://www.geeksix.com/wp-content/uploads/2009/07/daryl-xlarge-150x150.jpg&h=70&w=70&zc=1" alt="The "other" geek movies that defined the 80s" border="0" class="wpp-thumbnail" /></a><a href="http://www.geeksix.com/2009/07/the-other-geek-movies-that-defined-the-80s/" title="The &quot;other&quot; geek movies that defined the 80s"><span class="wpp-post-title">The "other" geek movies that defined the 80s</span></a>  <span class="post-stats"> | <span class="wpp-date">posted on July, 15</span></span> </li>

    Thoughts? The site is at http://geek6.com

    Hi jawtry, please check that the cache folder in wordpress-popular-posts/scripts has writing permissions: http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-popular-posts/faq/

    Wow — I feel like an idiot — it was even in the faq! Works perfectly now — and thanks for being so fast on this — your plugin rocks!

    Hey, don’t worry 😉 Glad to know that everything’s fine now!

    Hi Hector,

    I have gone trough the FAQ file and I have all the requirements for the images to show… but they don’t show.

    Any ideas?

    Hi baalam,

    Need to know how you configured WPP in order to be able to help you.

    The only major change I made is to change the h2 tags to h1…

    What other info do you need?

    Are you using the Content Formatting option? If so, did you add the {image} tag?

    Hi there,

    I love the plugin, but I haven’t been able to get the thumbnails to work either.

    1) cache is writable (777)
    2) host has required PHP version and GD library (I checked with them)

    This may be a dumb question, but I use images that are stored in Picasa in my posts, rather than the WP image library. Is that why the thumbnails aren’t working?


    PS. My blog is http://www.unplugyourkids.com, and my plugin version is 1.5.1.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 25 total)
  • The topic ‘[Plugin: WordPress Popular Posts] Thumbnails not working’ is closed to new replies.