WordPress.org

Forums

WordPress Popular Posts
PostRatings not working with Popular Posts (7 posts)

  1. Pat Johnson
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have activated WP-PostRatings and it works just fine on its own. But the ratings wont show up under the Popular Posts widget. I've tried calling the function wpp_get_mostpopular with the following args.

    'do_pattern' => true,
    'pattern_form' => '{image} {title}: {summary} {stats} {rating}',

    All it does is adding "{rating}", as text, after the stats.

    Does it work for anyone else?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-popular-posts/

  2. Héctor Cabrera
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi there,

    You need to add an extra parameter rating=1 (although it might not be needed on future versions of the plugin) in order to make it work.

  3. Pat Johnson
    Member
    Posted 2 years ago #

    I tried that but it still doesn't work.

    Also, it doesn't work for the widget either if i check the "Display post rating" checkbox.

    Does it work for you?

  4. Héctor Cabrera
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Just checked and as a matter of fact, no. Found what the problem is and fixed it already, however I can't upload a new version of the plugin yet since I'm also working on other features at the moment.

    You can either wait until I release version 2.3.3 or get the development version here.

    By the way, while fixing the problem I noticed that WP-PostRatings is throwing some PHP notices (errors). If you have WP_DEBUG set to true in your wp-config.php these will appear in your site.

    Update: just posted at the support forum about the PHP notices and hopefully we'll get help from the developer.

  5. andytford
    Member
    Posted 2 years ago #

    Héctor, I downloaded the development version, inserted {rating=1} and checked the box for Display Post Rating. All to no avail. Any suggestions as to how to get ratings to appear. (Yes I have the WP-PostRatings plugin installed and working).

    Thanks in advance!

  6. Héctor Cabrera
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Andy,

    Didn't check with the shortcode, so probably I missed something there. Will have a look at it as soon as I can.

  7. andytford
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hector,

    Any chance you had an opportunity to look at this yet?

    Thanks in advance!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic