WordPress.org

Forums

WordPress MU Domain Mapping
[resolved] Domain Mapping and thumb.php (3 posts)

  1. Hi! I’m using domain mapping plugin on a 3.0.1 multisite, and everything works great except for thumb.php generated images on mapped domains.

    Before mapping the domain, the img src looks like this and DOES work:
    http://multisite-root.com/sitename/wp-content/themes/theme-name/thumb.php?src=/blogs.dir/3/files/2010/08/Koala.jpg&w=100&h=100&zc=1&q=90

    After mapping the domain, the img src looks like this and does NOT work:
    http://mapped-domain.com/wp-content/themes/theme-name/thumb.php?src=files/2010/08/Koala.jpg&w=100&h=100&zc=1&q=90

    any ideas? Thanks!

    EDIT: this appears to be a problem with my THEME - so i'm working on debugging from that end, but I'll gladly take any suggestions/hints :P

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-mu-domain-mapping/

  2. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 5 years ago #

    thumb.php has to be tweaked to work with domain mapped sites (based on the last time I looked at it).

  3. actually just resolved my issue. I had to modify what was being sent to thumb. It was sending src=files/2010/.... and I just had to add a leading / before files.
    working like a champ now.

    thanks for the reply!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WordPress MU Domain Mapping
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic