WordPress MU Domain Mapping
domain #2 links not pointing to domain #2 (5 posts)

  1. Thorndy
    Posted 4 years ago #

    So I just installed this plug-in over the weekend and got it working only half way. If I go to domain #2 it shows me my 2nd wordpress blog. That's fine. But when I click on any of the links in the menu or page post, it goes to domain-1.com/blog2/menu-item not domain-2.com/menu-item am I doing something worng? It doesn't seem to make any difference how I have the options to this plug-in setup. Same no matter what. I'd even be happy with domain-2.com/blog2/menu-item at this point.

    Thanks for any help you can give.


  2. You should have the "primary domain" checkbox checked when you mapped the blog under the Tools menu of the sub-blog.

  3. Thorndy
    Posted 4 years ago #

    I fixed it. I didn't have the domain_mapping.php file in the right folder because I installed it automatically. It was put in the /wp-content/plugins folder instead of /wp-content/mu-plugins.

    However now I get a message that says...

    Warning! Primary domains are currently disabled.

    do I need to worry about this? Doesn't seen to mess with anything.

  4. Go under the Super Admin -> Domain mapping menu. I think there's a setting there,

  5. searchmaster
    Posted 4 years ago #

    super admin ->domain mapping
    option 5 - untick the "disable primary domain check"

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WordPress MU Domain Mapping
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic