WordPress.org

Forums

[Plugin: WordPress Mailing List Builder] funky error message- help please! (6 posts)

  1. Erica_J
    Member
    Posted 5 years ago #

    HI
    I am anxious to use this plugin on my sites and recommend it to my team members but I get this error on my plugin set up page...

    Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in /home/reathel/public_html/kennyanderica/wp-content/plugins/mailing-list-builder/grapi.php on line 123

    Not sure what I have done wrong.

    Thanks for your help in advance.

    http://wordpress.org/extend/plugins/mailing-list-builder/

  2. MK Safi
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi Erica,

    In your PHP configuration, you have safe_mode switched on. It's not possible for this plugin to connect to GetResponse's servers when this is turned on.

    The plugin was tested on Bluehost.com -- one of the largest hosting companies around -- and there were no problems.

    I guess you could try talking to your hosting provider and ask them to switch off safe_mode. More info on safe_mode can be found here.

    Thanks,

  3. fxtopia
    Member
    Posted 5 years ago #

    hello,

    first thanks for the plug-in. It does seem like it will make my life a whole lot easier. Ijust need your support with the following error.

    Fatal error: Class 'WP_Widget' not found in /home/fxtoacom/public_html/blog/wp-content/plugins/mailing-list-builder/mlb.php on line 160

    any help would be appreciated :)

  4. MK Safi
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi fxtopia,

    What version of WP are you running?

    Thanks,

  5. WordPressManiac
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi msafi

    Nice looking plugin :-)

    I am having the same problem as Erica_J ... throws up the following when I activate the plugin.

    Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in /home/makingmo/public_html/wp-content/plugins/mailing-list-builder/grapi.php on line 123

    I have confirmed that "safe mode=Off" on my server.

    I am running WP 2.8.4

    My email addy is ppcisme at gmail dot com

    Many thanks

    Alan

  6. MK Safi
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi Alan,

    Sorry, I don't know the solution to this problem.

    I may stop supporting the plugin and announce this on the plugin's page soon.

    Thanks for your interest, anyway.

    Oh, and by the way, do let us know the solution if you figure it out :)

    Best,

    -ms

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic