WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WordPress HTTPS (SSL) » [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Broken Preview and Incorrect Permalinks

[Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Broken Preview and Incorrect Permalinks

  • kenwiesner

    @kenwiesner

    Hi There!

    First off, great plugin! Unfortunately I’m having some issues though. When I have the plugin active, the site permalinks are incorrect for NON-SSL pages. Also when you click the Preview Changes button, the new window that opens goes to an HTTPS page which then reports that “You do not have permission to preview drafts.” It seems like the URL structure is getting changes for non-secure pages even though Force SSL is unchecked.

    Screen Shot: http://cl.ly/0I2U2J283W0Q263N2p1Z

    Thanks,

    Ken

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-https/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • kenwiesner

    @kenwiesner

    I should probably also mention that I have “Force SSL Exclusively” checked in Settings.

    Plugin Author Mike Ems

    @mvied

    Hey Ken,

    WordPress HTTPS doesn’t actually change your permalinks. It’s possible that your Site URL is set to HTTPS in Settings > General > Site URL. Let me know.

    Thanks,
    Mike

    kenwiesner

    @kenwiesner

    Hi Mike,

    Thanks for the reply! I checked that setting and it is still http://.

    Again, please note that when I disable WordPress HTTPS, the Permalink line on Posts and Pages reverts back to http:// and the Preview function works again.

    Thanks,

    Ken

    Plugin Author Mike Ems

    @mvied

    Hey Ken,

    This appears to be a bug in the plugin. It’s certainly not acting right. I’ll see what I can do about getting a bug fix out. I’ll be sure to update this topic when I do.

    Thanks,
    Mike

    I’m having an issue with this as well. I need the preview to open up non-SSL.

    Plugin Author Mike Ems

    @mvied

    I just pushed out version 3.0 which may or may not fix the issues you were having. Please try updating and let me know if you need any help.

    Sorry for the late response. I have not had time to support the plugin for a while now. Since I just pushed out 3.0, I’ll be keeping an eye on the support forums to fix any bugs that arise.

    Thanks,
    Mike

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Broken Preview and Incorrect Permalinks’ is closed to new replies.
Skip to toolbar