WordPress.org

Forums

[Plugin: WordPress Automatic upgrade] Plug-ins didn't reactivate, can't login (6 posts)

  1. optimisticfriend
    Member
    Posted 6 years ago #

    I ran the auto upgrade but it appears the plugins didn't reactivate; the other steps went OK. It appears the current themes isn't being accessed and I get this error:
    Fatal error: Cannot redeclare validate_current_theme() (previously declared in /home/content/m/a/r/marcommojo/html/amg/wp-includes/theme.php:534) in /home/content/m/a/r/marcommojo/html/amg/wp-admin/admin-functions.php on line 1161

    The site is: http://www.amgmarket.com/amg/

    Any help is appreciated. Thanks.

  2. optimisticfriend
    Member
    Posted 6 years ago #

    I think I fixed it! I uploaded the backup version and re-activated the plugins manually. That worked but now I'm back in the previous version of WP (2.5).

  3. optimisticfriend
    Member
    Posted 6 years ago #

    Just discovered that all of my "PAGES" are gone! I do have a backup but not sure how to just add the pages to the site. Any recommendations?
    http://www.amgmarket.com/amg/

    All of the "Categories" are also missing.

  4. zaussome
    Member
    Posted 6 years ago #

    If the error was before the database upgrade process, it might not have been done. Try running wp-admin/upgrade.php and see if anything changes?

  5. rcornish
    Member
    Posted 6 years ago #

    My site upgraded, but the plug ins did not reactivate. Everything is good otherwise, but it was annoying to realize that they were inactive and have to activate them myself. Good work so far on the tool though.

  6. hirbys
    Member
    Posted 6 years ago #

    I upgraded from 2.6 to 2.6.1 a couple of days ago using this tool, and everything worked perfectly. Great tool.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic