WordPress.org

Forums

WooCommerce Dynamic Gallery
[resolved] Division by zero... Problem (7 posts)

  1. fox-didl
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm really impressed by this plugin but after activation I have problems to run the plugin. Any idea where is the problem?

    Warning: Division by zero in /wp-content/plugins/woocommerce-dynamic-gallery/classes/class-wc-dynamic-gallery.php on line 440 and line 442, 449, ...

    Screenshot: http://pronatur24.eu/files/Division_Problem.jpg

    http://wordpress.org/extend/plugins/woocommerce-dynamic-gallery/

  2. Steve Truman
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi,

    Yes - You have changed the gallery thumbnail image wide and Tall to 0. The plugin don't support that. If you do not want the thumbnails to show on your theme you need to upgrade to the Pro version for that.

  3. dannyfoo
    Member
    Posted 2 years ago #

    I just installed the plugin and I'm getting a similar error. What's the solution to resolve this? Thanks.

  4. Steve Truman
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hello fox-didl and dannyfoo

    The reason you are getting that error is because you have set the thumbnails on the gallery to 0 width and 0 height. The Lite Version does not support this.

    Deactivating the Gallery Thumbnails is one of just 22 additional gallery settings that are activated by a $12 once only Pro Version License upgrade.

    Show thumbnails [ ] Enable thumbnail gallery

    Thanks.

  5. gmtorres
    Member
    Posted 2 years ago #

    I received the same error and I checked my gallery settings and the width and height were not set to 0. However, I simply clicked update on the woocommerce->settings->'dynamic gallery' page, and reloaded the front page and the problem went away.

    Someone else may find this helpful

  6. TheBumpWearProject
    Member
    Posted 2 years ago #

    Change the sizes, save and then it will work.

    You can then change them back.

  7. Doomsurf
    Member
    Posted 2 years ago #

    TheBumpWearProject - That fixed it for me too.

    at the bottom of the woocommerce->settings->'dynamic gallery' page you set the thumbnail sizes. Though they come with numbers in (which would lead one to believe they are set), the height and width are actually 0 until you change them to something else.

    Enter a value for height and width, and save changes. Then your sailing :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WooCommerce Dynamic Gallery
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic