WordPress.org

Forums

{Plugin: WooCommerce Ajax Layered Nav] Not displaying (8 posts)

  1. Corey
    Member
    Posted 2 years ago #

    So the plugin is simply not displaying, the containing div appears to be completely empty. Anyother widget works in that area except the Ajax Layed Nav.

    Any ideas how to resolve this?

    http://www.coreytegeler.com/bolivares/shop/

  2. Corey
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ok I got it to show, well kind of, the ul is still empty, does anyone have some more info how to set this up? The 'attribute' drop-down is blank, not really sure hwo I'm supposed to set this up.

  3. Corey
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ok so there's a "WooCommerce Ajax Layered Nav" widget, the one with the options on the admin panel, that does not show and then there's a "WooCommerce Ajax Layered Nav Filter" widget that is partially displaying. I seem to be at a dead end with trying to figure this out.

  4. codenegar
    Member
    Posted 2 years ago #

  5. towardstomorrowenergy
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    #bolivares, did you get a resolution to this? I'm having the same issue - the sidebar widget just doesn't show up! All other widgets work in it's place, just not the WOOCOMMERCE AJAX PRODUCT FILTER ones....

    Think I must be missing something pretty basic ...

    Cheers!

  6. bonnieshull
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same issue

  7. obliviance
    Member
    Posted 1 year ago #

    Some input, but no resolution yet. I've read that filters such as AJAX's and woocommerce layer nav will not work properly if you have categories setup as pages. No work around found yet, but perhaps someone can confirm this and share...

  8. HareeshEeram
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm also having the same issue

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.