WordPress.org

Forums

Facebook Open Graph, Google+ and Twitter Card Tags
[Plugin: Wonderm00n's Simple Facebook Open Graph Meta Tags] og:image not showing on facebook (3 posts)

  1. fckdigital
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi

    I need help, Plugin is working great but the og:image is not pulling my image in both on debugger or on fb but when I look at the og:image url it works in the browser. Is there something I need to do to the images?

    The home page pulls my default image correctly but indevidual posts don't work, which is a pain as it's a photography website. http://www.fckdigital.com

    debugger view
    https://developers.facebook.com/tools/debug/og/object?q=http%3A%2F%2Fwww.fckdigital.com%2Ffairground-carousel%2F

    Thanks
    Cliff

    http://wordpress.org/extend/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/

  2. fckdigital
    Member
    Posted 3 years ago #

    Ok I have established that the problem is down to my images being too big but how do I get this plugin to call a thumbnail? I have 150x150 thumbs (possibly made by Get the Image plugin).

    Thanks
    C

  3. wonderm00n
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Sorry for the delay.

    Can you please clarify what you mean by "images being too big"?

    Can you send me one of those "too big" images so I can test it?

    The plugin currently uses the original uploaded picture, not thumbnails. I can take a look at it and maybe add that option, but would link to understand the original problem.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Facebook Open Graph, Google+ and Twitter Card Tags
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic