WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Watu » [Resolved] [Plugin: Watu] Problem Is Back Again

[Resolved] [Plugin: Watu] Problem Is Back Again

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author prasunsen

    @prasunsen

    Which problem are you talking about? I installed Fancybox and have no conflicts, everything works perfectly.

    No, not fancybox conflict.
    When user completes the quiz, the user should see Results but unfortunately in version 1.6 it is stuck in loading screen. I tested with Chrome and Firefox.

    Plugin Author prasunsen

    @prasunsen

    pls update now to 1.6.1, your scripts are cached. They will be refreshed now

    Okay, I’ll update to 1.6.1 as soon as possible.
    It’s been late night here in India.
    I’ll report soon.

    Edit : By the way, why don’t you set plugin as “Compatible upto : 3.4.2”?

    Plugin Author prasunsen

    @prasunsen

    I forgot, thanks. Let me know when you have a chance to test the latest.

    It is still not working. 🙁
    Here, I left plugin with bug : http://autospace.co/ (Look in sidebar).
    Please resolve this as soon as possible.

    Plugin Author prasunsen

    @prasunsen

    You are NOT running the latest version.

    Here is your javascript:

    http://autospace.co/wp-content/plugins/watu/script.js

    Yours has:

    function submitResult() {

    This is the one is SVN:

    http://plugins.svn.wordpress.org/watu/trunk/script.js

    It has:

    Watu.submitResult = function() {

    Please upgrade and don’t waste my time like this. I lost half an hour to dig into your blog just to see that it’s not really upgraded. Don’t upgrade manually, use the WordPress upgrade function. Or if upgrading manually upload ALL files to FTP, not just some.

    Very sorry.
    I don’t know what was wrong but I updated to 1.6.1 but files were older. I always use to update plugin using WordPress dashboard not FTP.

    So, I uninstalled plugin and installed again and checked the script.js whether it was same.
    And now everything is working.
    Thanks and sorry. 🙁

    Plugin Author prasunsen

    @prasunsen

    You welcome, good to hear the problem is resolved.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Watu] Problem Is Back Again’ is closed to new replies.
Skip to toolbar