WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Watermark My Image » [Plugin: Watermark My Image] Not working together with "Me Gusta!"

[Plugin: Watermark My Image] Not working together with "Me Gusta!"

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Funny enough it works on video posts but not image posts, look: http://www.gagradar.com

    I now noticed that some get watermarked and others don’t?… see http://gagradar.com

    What is going on?

    Plugin Author G0dLik3

    @g0dlik3

    Hello Mor1s.

    I don`t really know what components the “Me Gusta” theme uses, so I can’t say what’s wrong, unless I test it.

    If you know programming, feel free to try and find the bug yourself.

    Kind Regards,

    Marian

    I received reply from the programmers behind Me Gusta and they gave me this answer:

    “This plugin seems to work with WP default dimensions. In the theme there are dimensions for different purposes, and they differ from those of WP. You can try other plugin, that will work with this theme. Or try to change the code.”

    Can you fix it please? Thanks!

    I’ve looked around and it indeed seems that the problem lies in it only watermarking standard wordpress size on pictures, can you fix it so that it’s for all sizes?

    Plugin Author G0dLik3

    @g0dlik3

    Can you please explain how are you adding the custom sized images ?

    I don’t really know, a lot of themes have it built in.. Email me at mor1s@hotmail.com I can send the theme to you so that you can take a look, I bought it from theme forest..

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Plugin: Watermark My Image] Not working together with "Me Gusta!"’ is closed to new replies.
Skip to toolbar